Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Netradiční vyražďovačka, která mě hodně potěšila. Netradiční proto, že místo party vymaštěných teenagerů na studentské párty nebo při kempování, jsou vyvražďováni vymaštění chovanci z pasťáku při... ehm... při kempování... při takovém netradičním kempování. No a když už člověk jednou vyvražďuje, tak má koukat aby vyvražďoval a přibere k tomu vyvražďování i nějaké ty nevinné baby a místního houmlesáka, to dá rozum. A potěšila mě proto, že děj i severské ostrovní lokace jsou příjemně syrové, stejně jako většina hereckých výkonů (až na hlavního hezouna, který je v tom pasťáku - jaké překvapení - vlastně neprávem). A fakt bych v tomhle případě neřešil logiku příběhu - je to prostě relaxačka, nic víc. Nejlepší scéna - určitě ta s Pertweem jako terčem pro šipky a hračkou pro pejsky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta sígrů z polepšovny na opuštěném ostrově a jeden psychopat se smečkou psů, který ze zištných důvodů hodlá všechny zmasakrovat. Celkem výživná britská naháněčka, která sice nepřekvapí ani nevyleká, ale zaručeně pobaví. Potěší britský rukopis a nakonec i herci. Zejména toho největšího parchanta z pasťáku budete spolehlivě nenávidět. 60% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rovněž se přidávám k těm, kterým se film velice líbil. Svým způsobem brutální hororový thriller s parádním i když pro mě docela neznámým hereckým obsazením a hodně kvalitními výkony. Občas se zde sice vyskytlo několik nelogických scén, ale jinak to byla jízda, kterou jsem si užíval od začátku až do konce. Akorát ten závěr se mi až na průstřel hlavy zas až tolik nelíbil. Plusy tady ovšem převládají na plné čáře a tak i já mile rád dám tomuhle britskému filmečku vysoké hodnocení... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Parádní horůrek z Britské produkce, který mi nabídl skoro všechno: brutální smrti, napětí, akci, lekačky, výborné bitky s krvavými šrámy a skvělou hudbu. Jedna jediná věc mě však zklamala a to kamera. Na takový horor by to chtělo zkušený kameramanský ansámbl, protože trhané letecké záběry na ostrovní krajinu jsou fakt amatérské. K samotnému příběhu též nemám výtky, všechno probíhalo v rámci uvěřitelnosti. Celkově tedy 75% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor? No moc mi teda nepřišlo. Jo dobře, pár drsnejch až skoro brutálních scén tam je, ale moc hororově to na mě stejně nepůsobila a ani jako vyvražďovačka to neni zrovna excelentní. Hlavně sem měl docela problém s tim, že sem v podstatě nikomu nepřál, sice hlavní postava je, ale taková dost divná a jinak samí rádoby drsný kokoti, u kterých se jen čeká na smrt, která ale přichází až moc čekaně a tipnout si jestli a kdo přežije, taky neni zrovna nějakej složitej kvíz ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama