Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Příjemná žánrovka se skvělým Gary Oldmanem (Jako vždy) v jedné z hlavních rolí. Ačkoliv film nijak nekopíruje, nevykrádá a má svůj vlastní příběh - dost mi připomněl Strašáky (1971) s Dustinem Hoffmanem. Bylo to jistě prostředím opuštěného domu, hustých lesů, podivných venkovanů i námětem se znásilněním od kterého se spouští kolotoč zabíjení.... Tady jde ale o střet kultur, dá - li se to tak říci o Angličanech z města a prostých španělských venkovanech. Škoda toho konce, po skvělé lesní honičce v bouři film začal ztrácet na tempu. Ale i tak jsem se dobře bavil. Dávám tři náboje do brokárny. * * * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Scénář příliš nápaditý není. Zkrátka dva páry z města se zapletou do konfliktu s místními vidláky a ti se jim rozhodnou dát za vyučenou. A je jedno, jestli se na ně jen špatně podívali nebo jestli našli v lesích opuštěnou holku. Prostě burani vs. měšťáci. Co dává BackWoods hodnocení nahoru, jsou herci. A to všichni. Jak skupinka španělských křupanů, tak čtveřice naháněných, přičemž prim nehraje z mého pohledu Gary Oldman, ale Virginie Ledoyen. Dalším plusem je deštivá atmosféra, ale jinak to ničím nepřekvapí a už vůbec nenadchne. Taková thrillerová jednohubka na dobrou noc. 60% ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Prekrásne lokality, tmavý les, upršané počasie, "milí" dedinčania za dverami a to všetko posadené do 70.-tych rokov. Na prvý pohľad behá mráz po chrbte, ale tento hixploitation je v niečom iný, výnimočný, pretože ukazuje iný rozmer a zaujímavé rozuzlenie príbehu. V niečom ide po stopách Straw dogs, ale v niečom je aj vo svojej podstate originálny. Kto však čaká brutalitu a xxl dávku napätia, nech sa radšej otočí iným smerom. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Potenciál to rozhodně mělo, a mělo to Garyho Oldmana. Mohlo to být napínavé a v podstatě to i bylo, ale filmu podrazila nohy ta snaha o vztahovou psychologii a strašné nedotaženosti a nelogičnosti. Kdyby se na to vykašlali, využili víc to dítě a míň toho tragéda, který jednal tak debilně, že doteď nevím co si o tom mám myslet, mohl to být vzhledem k prostředí a příběhu výborný thriller.( A kdyby ta holčička byla vlkodlak, tak i horor.) ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějná zápletka,atraktivní prostředí a skvostný Gary Oldman.Věčná škoda,že tvůrcům hlavně ve druhé půlce podráží nohy scénář,který se zbytečně snaží o nějaké hlubší uchopení celého schématu a to bohužel na úkor mizejícího napětí.Konec to pak zabil definitivně.Ve výsledku je to velmi slušně odsýpající řemeslo s jednou výbornou písničkou od Leonarda Cohena,s jednou trestuhodně nevyužitou holčičkou a jedním trestuhodně využitým chlapíkem.Potenciál byl větší,ale za zkoušku film i tak stojí. 70 % ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama