Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Akčňák asi jak se patří, to zas nic, leč neskutěčně blbé. Asi to tak má být. Yancy Butler je ještě mlaďounká a sladká, Jean-Klaun Van Damme ještě pořád pěkně cvičí, na chlapa vám vystřílí tucet kulek, vše vybuchuje, lítá, hoří, i na ty city dojde... Damned! Ta druhá hvězdička je jedině za ty efekty! - - - P.S. Kdysi dávno v kině to v originálním znění jako zábavovka ještě docela šlo vydržet. Pro úplné úchyly doporučuji s nováckým ořezem a debilním českým dabingem. To už jsou fakt úplný pomeje... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podle mě tady lidi málo hulej...ne, to patří jinam...podle mě lidi tenhle film nedoceňujou. A přitom třeba takovej Arnold Vosloo a Lance Henriksen se svojí pistolí na prasata:) jsou super. Na Johna Woo prostě nešahejte a na holubice už vůbec ne...i když je fakt, že pořádnej hong-kong ještě v Hollywoodu nenatočili... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +dobrá akce, příběh, záporáci -nereálná akce (Van Damme je neporazitelný a má přesnou mušku)/// Trošku starší, ale pořád slušná akce. Ale může za to především mistr John Woo. Nebýt jeho, tak je to klasické béčko. I když ono je to vlastně klasické béčko. Tak dobře, je to aspoň zábavný výplach./// Celkem 74%/// ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Van Dammovi dlouhé vlasy odvedli lepší herecký výkon než samotný Jean-Claude za celou svou kariéru. Ovšem toto není jediné plus tohoto filmu. Koukat se totiž na choreograficky skvěle nasnímané akční scény je stejná pochoutka jako svíčková od mé babičky. Právě akce dělá z tohoto filmu mírně nadprůměrnou záležitost. Navíc se mě líbí i ten námět. Představa, že si vyberu českého poslance a pak ho naháním s bouchačkou v ruce není vůbec špatná. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se vrátil k akčňákům Johna Wooa a asi sem to neměl dělat, v mládí to byla bomba, ale teď?! Teď je to jednoduše tragédie, alespoň tento film, scénář vypatlanej, akční scény dobrý, teda až na jednu, kdy tam chlápek na motorce naráží do beden, který tam jsou přímo od toho, celkovej vzhled se tváří dost béčkově, jinak je to jeden z mála filmů s Van Dammem na kterej se dá trochu koukat, takže dvě. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (20)

  • Film byl původně zařazen do NC-17 a neměl tak být přístupný do 17 let, nakonec byl 7krát a zařazen do R-ratingu. (KucC)
  • Z celkového rozpočtu 23 milionů amerických dolarů činil Van Dammův honorář 3,5 milionu. (Eldrick)
  • Jean-Claude Van Damme (Chance Boudreaux) sa o filme po mnohých rokoch vyjadril: "Bol to zlý scenár, ale mali sme tam skvelé akčné scény a režisér John Woo ma prinútil, aby som vyzeral ako samuraj s mastnými vlasmi." (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama