Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Raz darmo! Anglická novodobá horrorová produkcia ma nedokáže osloviť. Aj keď "Pustina" nie je určite tým najhorším snímkom z tejto krajiny, ale ani pri ňom som nebol ako divák spokojný. Scenár o izolovanej skupinke mladých delikventov na ospustenom ostrove, kde ich jedného po druhom likviduje psychopatický vrah, by som aj bral. Však to filmové spracovanie, vrátane hereckých výkonov, mi prišlo slabé. ** ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Docela mi Pustina svoji lesní atmosférou, podobně nevysokým rozpočtem a kamerou připomíná jiný ostrovní horor - Psí vojáci. A to není vůbec špatné. Režiser Bassett se nepatlá s dlouhým rozjezdem a skoro hned pošle skupinu problémistů z pasťáku spolu s jejich vychovatelem za trest na "opuštěný" ostrov. Myšlenka tajemného psychopatického zabijáka se smečkou krvežíznivých psů po ruce je fajn a je neotřelá. Proč by ne. Pořád je nač se dívat. Trošku film ztrácí ve finále. To už mi přišlo značně překombinované a trochu neuvěřitelné. No stále zajímavý horor. 70%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Skoro výborný horůrek od Besseta jehož označení by se dalo říct je krev, bláto, špína. I tentokrát mu to vyšlo na výbornou. A to díky hercům, úplně všichni(kromě dokonalého v každém ohledu Seana Pertweeho) jsou hnusní parchanti kteří by ve skutečném životě už taky chcípli. Hlavně hlavní pubertální hajzl byl fakt sráč na zabití. I když příběh je jalovej a neoriginální tak aspoň pár vražd stojí zato. A scény se psy byly naprosto bezchybné.(jen mi těch psů bylo celkem líto). Atmosféra snímku každou minutou stoupala(aby nakonec byla bohužel úplně zničena). Dále tu máme překrásnou přírodu a pár gore scén. Výborný film se skvělýma hercema(a hlavně mají super přízvuk, Britové jsou dobří), dobrou atmosférou a podařenýma úmrtíma. Výborná odreagovačka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čirá náhoda tomu chtěla a na pustém ostrově se setkávají dva turnusy táborníků, co mají k pionýrským ideálům daleko. Přišel čas modifikované zkoušky Jestřába Foglara! Bobřík nosiče vody, bobřík hledání medvědích pastí, bobřík cvičitele ovčáckých plemen, bobřík hasiče, či bobřík psychoanalýzy tak už čekají na své statečné lovce.. Obroušené hrany stereotypů, nehostinná krása Británie, příliš brzo předhozená kostička S.Pertwee a přesný Stephen Wight v roli asociálního nacíčka, co by svými morálními vlastnostmi jistě udělal u Gestapa velkou kariéru. Bassett se vykašlal na nucené momenty překvapení a nebál se občas přetáhnout linky žánrové šablony - za to mu patří uznání, dokonce jsem mu i odpustil, že vrahem je jeden ze seskupení Hale and Pace.. Málem bych zapomněl na bobříka hledání bobra, což byl vlastně jediný, který se skautům z pasťáku podařilo ulovit a hned z toho byla láska na první styk.. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Angličania vedia ako na to a na poli hororov sú v súčasnosti rozhodne v kurze, teda aspoň u mňa. Wilderness stojí na dobrých hereckých výkonoch, konečne sú tu neni žiadne modelky ani modeli, len, takmer bežní ľudia a predovšetkým prepracovanej psychológii postáv. Celé je to zabalené do príjemného dirty style kabátika a potešia aj niektoré úmrtia (psíky vedia byť kruté). Jedinou väčšou chybou je, že pointu odhalíte takmer okamžite, čo sa ale dá odpustiť, veď je to bežné. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama