Reklama

Reklama

Příšerákovi

  • Německo Happy Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Wishbonovi nejsou právě šťastná rodinka. Máma Emma má knihkupectví, které je před krachem, táta Frank je přepracovaný a každý den trpí pod tyranským šéfem. Dcera Fay je nešťastná, stydlivá teenagerka a syn Max je sice matematický genius, ale ve škole ho ostatní šikanují. Jenže ty opravdové trable Wishbonovy teprve čekají. Mámu Emmu si totiž jako svou budoucí partnerku vyhlédnul samotný hrabě Dracula. Pošle zlou čarodějnici Babu Yagu, aby Emmu proměnila v upírku. Yaga však nedopatřením změní i zbytek rodiny v příšery. Frank se stává Frankensteinovým monstrem, Fay se promění v mumii a malý Max v mocného vlkodlaka. Rodina monster se vydává po stopách čarodějnice s jediným cílem: přinutit ji, aby odčarovala prokletí a vrátila jim lidskou podobu. Cesta za rodinným štěstím je však plná úskalí a ostrých špičatých zubů... (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (68)

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento animák hold nenadchnul. Animace průměrná, nic revolučního, nebyly zde ani nějaké zajímavé lokace. Příběh byl špatný, takhle zprznit Drákulu. Jako ono není špatné udělat si z Drákuly srandu, ale nějak, aby to opravdu sranda byla, jako například v hotelu Transylvánie. Tady jsem se ani jednou nezasmál. V příběhu se taky opravdu nic zajímavého nestalo, více jak polovina filmu byla nudná. Pokud tento animák přeskočíte, tak špatně určitě neuděláte. 2/10 ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerákovi jsou doslova příšernost. Je to nudné, vůbec to není vtipné a jelikož má být takový film zaměřen pro ty nejmenší, tak téma bylo nevhodné. Které dítě zajímá téma krize v manželství. Nejen, že jsem se nudil já, ale dokonce i moje tříletá dcera, která se směje pomalu všemu. Rozhodně nedoporučuji!!! ()

Reklama

Kajman26 odpad!

všechny recenze uživatele

Název by spíš měl být pozměněn na Bullshit Family. Každý by totiž věděl, co od filmu čekat. Trapnější animák se totiž těžko hledá. To vidíme i podle hodnocení. Animované filmy jsou totiž vždy hodnoceny s nadhledem. U některých nemusíme. (Spider-man: Into The Spiderverse, Up, The Simpsons Movie, Madagaskar...). Hodně lidí však hodnotí tyto filmy/seriály jako: Dětem se to líbilo. 4*. Syn říká že za 4*. Ale o tom to není. Každý by měl hodnotit za sebe. Zpět k filmu. Trapnější vtipy jsem čekat snad ani nemohl. Prdění, krkání... 0* ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tady někdo koukal moc na Hotel Transylvánie, a chtěl se pokusit udělat přesně takový hit. Bohužel tu je vidět jak moc to Hotelem chtělo být a bohužel to nedosahuje svého staršího a slavnějšího bratříčka ani zdaleka. Za měsíc nebudu vědět, že jsem takový film viděl, poněvadž v něm není vůbec nic zajímavého a dobré vtipy a scénky by se dali spočítat na prstech jedný ruky. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že jde o USA film, ale až teď koukám, že jde o německý. To aspoň vysvětluje nic moc animaci a ten nudný děj. Jen nechápu, kde se tam vzali Frost, Isaacs a Watsonová, docela jich škoda pro takový film. Nápad docela i ušel, ale provedení bylo mdlé. Chyběl tomu nějaký humor a trocha akce by taky prospěla. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Film sa inšpiroval seriálom The Munsters (od r. 1964). Otec je Frankenstein, matka upírka a syn vlkolak. Jediný rozdiel je, že v seriáli je dcéra normálny človek a tu je múmia. (Scraffy)

Související novinky

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama