Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Velká Británie Johnny English Strikes Again (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Původně sem na film nechtěl jít, nejsem velký fanoušek Rowana Atkinsona, ale respektuji ho a navíc sem byl zvědavý, jaký film vlastně bude. Předchozí filmy, mně moc nebavili, hlavně dvojka, ta byla opravdu děsná. Ale tenhle díl, je kupodivu dobrý, jako hodně, až nečekaně dobrý, a ano záporák je zde největším mínusem. Ale humor je zde skvělý, sou to tedy situace, při kterých sem se cítil neskutečně trapně a říkal sem si, "bože jak může bejt tak blbej" ale zase sem se hodně nasmál, takže se to srovnalo. Nemluvě o tom Astonu Martinovi, který je prostě nádherný a ten výkon, ten výkon je nejvíc důležitý, výýýýýýkon !!! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že v poslední dobe je dobrych komedii malo, tomu davam 4*. Na zasmání a odlehčení je johnny english uplne akorát udělaný, a pokud v tom divák nehledá vysoce intelektualni komedii s logickou strankou v kazde minute, tak bude dost spokojeny. Bál jsem se, ze uz tady nebude az tam fungovat humor a englishova “demence”, ale naopak, to tady funguje pořád stejně dobře (virtualni realita a englishuv taneček na diskotéce- u toho jsem umíral smíchy). I když se tady najde pár trapnějších a ne až tak povedených vtípků, pár už okoukaných scén a ne až tak moc akce, tak mě to dost potěšilo a jsem s tím spokojený, ale myslím, že tady by už tato série měla skončit, maximálně tak v dalším díle, protože je to víceméně pořád to samé dokola. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $4,285,545Tržby Celosvetovo $157,885,545▐ Johnny English opäť na správnej ceste, popravil sa a je to nakoniec z toho najlepší diel, pobavil, nenudil, a hlavne nezhnusil. Olga Kurylenko je stále kočka, tak to tam spestrí, rozžiari, hlavne pri tom uletenom anglickom ksychte ako je bezpochyby Rowan Atkinson. /60%/ ()

PBLead 

všechny recenze uživatele

Solidní tříhvězda, která se nemá za co stydět. Několik vtipných gagů se tam určitě najde - např. jízda v autoškole, výměna telefonu, spadlá zbroj, naspeedovaný tanečník... Pozitivně lze rozhodně hodnotit herecký výkon Emmy Thompson jako premiérky a krásu Olgy Kurylenko jako "English (Bond) girl". Jinak hlavní záporák docela slabota, zápletka jak zachránit svět taky špatná, ale co čekat od 3. pokračování Johnnyho Englishe. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potreti dostavame vice mene to samy. Na jednu stranu je fajn, ze se tvurci nesnazi nejak zbytecne inovovat koncept, coz by bylo v tomhle pripade i zbytecny, ale zaroven se snazi tvarit moderne, takze tu padaj zminky o Instagramu, Twitteru, vyuzivaj se mobily i virtualni realita a vse to je svizne a slusne natoceny. Jenze fory, kterejch je tu sice hodne, jsou neskutecne predvidatelny asi tak pet minut predtim, nez se stanou a ty, co prekvapej, se daj spocitat na prstech jedny ruky. Pribeh je samozrejme ocekavane debilni, zaporak tragickej, proste vse je podrizeny blbnuti Atkinsona, ktery je porad fajn a i pres silenou predvidatelnost se obcas da fakt dobre pobavit. Jako oddechovka v pohode, lepsi 3*. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (20)

  • Hra, ktorú hrá v úvode na smartfóne muž v MI7, sa nazýva "Temple Run". (ČSFD)
  • Rowan Atkinson opět zapůjčil pro potřeby filmu své auto, a to konkrétně Aston Martin V8 Vantage classic. V rozhovoru uvedl, že si auto pořídil pouze 6 měsíců před natáčením filmu. (10milda)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama