Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Asi je to lepší než dvojka, tady se možná tvůrci snažili napravit reputaci, ale i tak je to film zbytečnej. Vlastně už to ani není o útěku z vězení, ale o akci s asijskýma bojovýma prvkama, který jsou sice efektní, ale nemají nic společnýho s jedničkou. Tam šlo opravdu o plán a přípravu, jak se dostat z lochu ven, tady se skupinka super vybavených ranařů prostřílí dovnitř, aby mohli spokojeně zase vyjít ven. S. Stallone tohle asi nemá zapotřebí, i když rány pěstí umí rozdávat i po sedmdesátce. Doufejme, že přístě si vybere něco lepšího... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Stallone už mě fakt začíná srát..celej film tam čumim na nevýrazný čínany (zase!) a pak si tam zase přiběhne ke konci Stelůnek a rozdá si to s hlavním záporákem. Proč?? Vdyt tam celej film brečel do mobilu.. to stejný Bautista, ten dělá uplný hovno. Dal bych půl hvězdy za Sawu a Bernhardta, ale to tady nejde takže jasnej odpad a jděte se s timhle vysrat. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním díle a naprosto katastrofální sračce v podobě druhého Útěku jsem od tohoto třetího pokračování čekal všelicos, jen ne nic dobrého, o to víc jsem ovšem nyní mile překvapen a spokojen, že trojka je tím nejpovedenějším Plánem a ne, skutečně jsem se nezbláznil 8D. Myslím to naprosto vážně a nebýt nudné první poloviny filmu, šel bych s hodnocením klidně i výš. Bohužel, úvodní seznamovačka se všemi postavami, a že jich není málo, a následné zasvěcení do děje, je ale vážně zbytečně dlouhé a hlavně nezáživné, a nic moc se tam prostě až na pár minisoubojů neděje. Jakmile se ovšem děj a postavy přesunou do lotyšské věznice, podoba filmu se jak mávnutím kouzelného proutku změní ve velmi dynamický a našláplý nářez, plný opravdu záživné, efektní a nekompromisní akce, s velmi slušně vybudovanou syrovou atmosférou a dokonce i napětím a emocemi. Samozřejmě je to pak sice bez diskuzí celé zabalené do laciného obalu, ovšem díky celkovému zpracování mi to vůbec nevadilo, poslední půlhodinka je prostě parádní akční jízda, kde se to všechno řeže hlava, nehlava, k čemuž pak přispěl hlavně Jin Zhang, a byla jen velká škoda, že nedostali větší prostor i Dave Bautista a Daniel Bernhardt, i přesto je ale nutné podotknout, že obsazení trojky je, i přes společnou účast Slaye a Arnieho v jedničce, tím nejnadupanějším, a to i díky ústřednímu záporákovi, jehož si tu Devon Sawa též slušně užívá. A co se týče samotného Stallona, je fajn, že tu nebyl jen jménem do titulků jako tomu bylo u dvojky, zde se v druhé polovině do toho dokonce také poměrně intenzivně opřel a působil přesně tak, jak ho mám nejradši, tedy jako meganasranej stroj na zabíjení, který se s tím ani trochu nesere. Plán útěku 3 mě zkrátka mile překvapil, a i když se jedná o více než jednoduché, laciné béčko, vůbec mi to v tomto případě nevadilo, já se totiž u něj bavil vážně nečekaně skvěle. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ultra moderné steny tento raz vystriedali ošarpané estónske omietky a s nimi sa dostavilo to, čo som očakával už od prvého úteku. Špina a pach krvi, to Devil Station ponúka najmä v poslednej tretine, kedy sa bude prelievať najvzácnejšia tekutina aj tam, kde by ste to nečakali. Do toho fyzické, miestami až kruté strety, lepšia hudba a strih, ktorý dovolí sa v bitkách aj orientovať. Námet popritom nijak objavný, vlastne si berie príklad zo Smrtonosnej pasce, kde sa v treťom dieli rodinní príslušníci mstia za nebožtíkov z toho prvého. V tomto ohľade je prekvapivý iba fakt, že dvojka nepôsobila vôbec uzatvorene a Stallone tam tesne pred titulkami stihol poslať na diaľku pár štipľavých slov akémusi starému páprdovi. Ale beriem, hlavne, že sa vrátila stará garda, teda už tradične bez Arnieho, jeho miesto opäť zaplnil Bautista. Ten tam cedí jeden odfrk za druhým, tvári sa drsne a smaží padúchov pulzovým delom. Je pravda, že by som si štvrtú sériu v Slyovej filmografii vedel predstaviť s Cobrettim, alebo Tangom, ale človek si nevyberá. Tak buďme radi aj za túto malú trilógiu, ktorá síce začala ambicióznejšie, ale nakoniec neskončila vôbec tak zle, ako sa po nemastnej dvojke dalo očakávať. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po minulé hrůze přichází o něco menší hrůza. Stallone už se zřejmě otrkal a bojím se že mu pobyt v těchto céčkových vodách zalíbí. Příběhově je to opět docela bída, opět je jasné že chlebodárci jsou z Číny, ale právě ti mají na svědomí občas solidní rvačku. Zvláštní je že se zcela upouští od nějakého promakaného útěku z vězení. 30% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama