Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (320)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl opravdu povedený. Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone a ještě ke všemu ve vězení. Kdo ale stál o dvojku?!! Tohle nedavá smysl. Úplně debilní film. Dokoukal jsem ho jen z důvodu, že jsem čekal na zázrak, že snad se něco změní a bude to alespoň přijatelný film. Zázrak se nekonal a film je totální kravina. Proč v tom hrál Stallone? To je velká záhada, proč musel sklouznout do těchto céčkových až déčkových hlubin kinematografie. Ostatní herci (jestli je tak můžeme nazvat) stáli taky  zanic. Připadám si trošku, jak když jsem přišel o svojí důstojnost a hlavně v dnešní hektické době o zbytečných 90 minut svého života. Po odpadech moc často nesahám. Tady bych dal klidně dva. Pokusím se najít odvahu na třetí díl. Tohle si nezaslouží ani těch 33 procent! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak docela to ušlo. Sly je teda jako nafouknutá bublina, ale jinak to koukatelné je, podobně jako spousta podobných nelogických útěkových filmů z vězení. Jen škoda, že spousta nápadů je jen naznačena (roboti, místnost klidu), ale nijak dál nerozvedena. Bojové scény mají docela slušnou choreografii a jsou i v poho nasnímané, žádné střihy ani lana. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlhodina pro mě byla naprosto nepochopitelná a hodně jsem se rozkoukával. Hned vysvětlím proč. První díl jsem viděl několikrát, mám ho moc rád a před pěti lety to pro mě bylo částečné zmrtvýchvstání osmdesátek a klasických akčňáků. Hades je něco úplně jiného. Je o hodně brakovější, ačkoliv s rádoby moderní zápletkou (resp vězením), ovšem napsanou v osmdesátkách tak, jak by si tehdy představovali rok 2018. Rozhodně nekoukat, pokud máte rádi Slye a Bautistu, oba tu mají vedlejší role a ačkoliv jsou v nich výborní, celé by to šlo vystavět i bez nich. Ačkoliv mě celá první polovina přišla hrozně zvláštní, stejně tu ode mě visí bezprecedentní 4 hvězdy. To je kvůli snadno snesitelné stopáži, u které jsem vydržel na jedno posezení (což by se u naprosté nudy nestalo, to čím dál více přerušuji) a některým akčním scénám, na které se vesměs dobře kouká. A také půl hvězdy za vizuál, sedí mi to takhle více než šedá Hrobka. Celkově ale samozřejmě velké zklamání s obřím cliffhangerem, na nějž trojka příští rok naváže a něco mi říká, že napodruhé už budu poněkud méně shovívavější, pokud dostaneme to samé. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aby film fungoval musí převažovat to dobrý nad špatným. Když toho dobrýho je naprostá většina, tak jsme svědky výjimečného okamžiku. Průser ale nastává, když toho fajn je žalostně málo a když už se něco najde umlátí to tuna odpadu. Pokud tenhle film mám skutečně brát jako pokračování skvělého prvního dílu, můžu říct, že je všechno špatně. Sly si klidně k Johnu, Rockymu, Barneymu mohl přidat další silnou postavu. Místo toho je pokračování podupáním všeho co první Plán Útěku dokázal. Pokud ale přimhouřím oko a budu název filmu brát jen jako titulek plakátu, který má někoho nalákat a tudíž brát viděných 90 minut jako samostatnou kapitolu, tak naštvanej nebudu. Místy jsem se i bavil. Vytknu jednu věc. Hlavní hrdina mě byl úplně volnej. Jinak to ale celé odsýpalo. Sem tam fajn bitka, můj olíbenec Sly a nastěstí krátká stopáž. 65 procent za fajn béčko. 45 procent za příšerný pokračování, takže suma sumárum 55. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama