Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Využij to, co vidíš, abys zmapoval, co nevidíš." Tak tuto teorii odvráceného kostlivce jsem neznal a při svém příštím útěku z vězení ji určitě využiju. Jinak se musím přiznat k tomu, že i já jsem zachytil několik logických nesmyslů a předem odhalil nejeden okoukaný podfuk na diváka, ale zároveň jsem se docela bavil. Zejména postava Trenta DeRosy mě bavila při každém svém štěku, jak už to u Bautistů bývá. A jelikož jsem bystrý a předvídavý, tak mi dopředu došlo, že horkou jehlou ušitá dvojka bez Arnieho nemůže být tak zábavná jako docela promyšlená jednička s Arniem. Takže jsem dostal přesně ten kus zábavy, který jsem očekával. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Strašně moc to chtělo napodobit originální jedničku ale bohužel nevyšlo to, je to špatné, věznice byla hrozná i její způsob provozu herecké obsazení super ale málo využité, příběh nebyl doladěný takže hodně slabé. Jediné co se mi hodně líbilo byli souboje jinak zklamaní ale já ve směs nic nečekal protože už trailer a info okolo napovědělo dost a prostě nepřekvapilo je škoda že si s tím víc nevyhráli. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stallone je v posledních cca deseti letech zárukou kvality, ale s tímhle parazitem šlápnul pořádně vedle. Asi nejhorší ze všeho je prostředí věznice, která sice působí osmdesátkově, ale není v tom ani špetka nostalgie. Spíš naopak. Další věcí je mizerná akce. Začátek ještě jakž takž ušel, ale pak se to zvrhlo do bordelu, za který by zasloužili střihač s kameramanem přinejmenším nakopat. Čestná výjimka pro krátkou přestřelku v hospodě. No a nakonec by mě nikdy nenapadlo, že prostou báchorku o útěku z kriminálu může někdo odvyprávět takhle zmatečně. Pevně doufám, že ten náběh na třetí díl vyzní nakonec do ztracena. 15% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Plán jak debil. Chaoticky nasnímaná, idiotsky sestříhaná, lacině otrikovaná úniková hra, která nedává smysl v žádném existujícím ohledu. Logiku znásilňuje jak celý film, tak i postavy v rámci vlastních pravidel. Supervěznice je ve finále snadno nahackovatelná - přestože za ní stojí člověk, který hlavní hrdiny a jejich schopnosti dobře zná. Pro padouchy je nerozlousknutelným problémem, že nedokáží zjistit, který ze tří hackerů je mastermind, ačkoliv je to trápit nemusí (protože mají v rukách všechny tři). Hlavní hrdina - jeden z mistrů útěkářů - si až kdesi v pozdním průběhu uvědomí, že "musí jednat nepředvídatelně". Teda Ludvo, ty seš hlava! Všichni zúčastnění se celou dobu rozhodují a střetávají na základě situací, jejichž existence je buď kompletně nahodilá, nesmyslná nebo alespoň epicky stupidní. Do toho je ve hře populární technologické udělátko, které má umět ovládat všechno na světě (rovná se jaderné zbraně, kde už jsme to jen viděli?), což je v magickém kontrastu s tím, jak příšerně vypadá triková, potažmo vizuální stránka filmu. Ze všeho nejvíc připomíná laciné sci-fi seriály z devadesátých let, kde se atmoška vytvářela tím, že byla scéna nasvícená zeleně nebo modře a diváka měly ohromovat srandovní barevné blesky. Epizoda takového seriálu byla povětšinou krátká a zábavná. Tady je zábavným maximálně zjištění, do jak příšerného důchodu Rocky s Rambem došli. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, ale ona je to pravda. Vskutku je to tak strašné, jak se povídá. Slyi, proč jsi do toho omg lezl. Neskutečně lajdácky odvyprávěné a zrežírované pokračování, které sice zaujme designem high tech věznice, ale po chvíli divák zjišťuje, že je to celé nebetyčná kravina s otravně rozlítanou kamerou, snažící se zakrýt nulovou bojovou choreografii a laciné triky. Sly se tam objeví jen jako cameo a hlavní postavy jsou všechny tak nějak stejné, takže jsem do konce vůbec netušil, kdo je kdo. A největší gól je, že to asi chtěj dojit dál, protože to končí (obdobně laciným) cliffhangerem. Hvězdu za stylový elektronický soundtrack. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama