Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dá se shrnout podobně jako třetí série jedním slovem: meh. Původní koncept byl jednak vydojen jak kozy sešlé čtyřicítky, jednak nemůže fungovat napasován na devadesát minut. Sprosťácký SPOILEROIDNÍ bonbonek na konec: Michaelův osud nemůže mít nijak zvláštní emocionální dopad, neb již víme, že bude plně nahrazen svým synem Michaelem. Asexuálnost vztahu Sára-Michael tedy zůstává, všichni jsou spokojeni a nikdo o nic nepřišel. Nesnáším, co se z tohohle seriálu stalo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu, které i přes podivný příběh, který (opět) vaří z vody, zaujme. Všechny příběhy a cesty končí a to mnohem zajímavěji než v samotném finále seriálu. Krom toho je poslední pětiminutovka ve Final Break emočně natolik silná, že strká do kapsy nejen celou čtvrtou, ale i třetí sezonu. Právě tech pár minut a správně vytvořený závěr mi dovoluje být spokojený. Samotné hodnocení tomu pravděpodobně neodpovídá, protože 4* pro natolik "tak to asi ne" příběh jsou prostě příliš moc. ()

Reklama

JayZak 

všechny recenze uživatele

Obstojný dovětek k seriálu, kde se využilo nápadu ženského vězení(původně zamýšleného jako spin-off Cherry Hill). Na rychlosti, v jaké se všechno vyvíjí, jde poznat, že normálně by si vystačili i na celou sérii. Zvrat za zvratem nás tak udrží v pozoru, ale v duchu slabé 4. série to už zkrátka není ono. Ostudu si Final Breakem ale neudělali, na konci si určitě leckdo pobrečí :). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení seriálu, který se octnul na samotném vrcholu, aby pak následovalo několik zemětřesení, načež se opět zvedl... :-) Prostě jako na houpačce, ale kvalita se upřít nedá... A ikdyž už budete mít všech pokračování plné zuby, po tomto díle vám bude toho finálního breaku sakra líto... :-( 80% ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Final Break lepší než jsme čekali, ale přece jen s nádechem něčeho zbytečného. Závěr nemá v sobě zmatky a neuvěřitelné zvrat(k)y jako konec čtvrté série, ale přecejen cítíme, že už to není ono. Nostalgické vzpomínky dají zapomenout na ty nesmysly, jímž jsme byli v závěrečných epizodách vystaveni. Konec dobrý všechno dobré. Jen si tak říkám, to Scofield taky nemohl napoprvé utéci již během prvního dílu? :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama