Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Aha, a jsme doma. Teď jsem se v zajímavostech dočetla, že film byl natočený za 19 dní. Tak tomu se vůbec nedivím, protože tohle bylo kurňa odfláknutý. Ani už se nedivím, že režisér je nějaký no name ňouma, který předtím nenatočil nic pořádnýho. Čemu se malinko divím, že scénárista je ten samej, co natočil jedničku...Ikdyž jestli mu tam nechtěl hrát Sly hlavní roli, tak co měl dělat. Bylo to mdlý, amatérský ( někdy jsem si připadala, jako bych se dívala na seriál Červený trpaslík, jenže ten byl alespoň vtipný.) Tady se taky párkrát pokusili o vtip, jenže to vyznělo spíš trapně. Z mého nově oblíbeného Bautisti se pokusili udělat génia, ale to mu taky vůbec nesedělo. Já prostě vůbec nepochopím, proč to natáčeli... ať mi nikdo neříká, že nevěděli, že natočí sračku. Tohle bylo jedno z velkých očekávní tohoto roku a kdybych čekala nějaký béčko, tak to na tu trojku dosáhne...ale toto... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Escape Plan 2: Hades je presne ten typ filmu, ktorý pôsobí, ako keď si zoberiete dobrý film a urobíte z neho mizernú sériu, kde nás čaká minimálne ešte jeden film. A úplne zbytočne. Myslím si, že keby to porovnám od A po Zet nenájdem jedinú vec, ktorá by na tomto filme bola lepšia proti prvému "Escape Plan". Osobne ani neviem či je to vlastne väzenie, z ktorého je treba utekať, alebo niekto príliš veľakrát videl film "Cube". S tým zabezpečením a všetkými vychytávkami mi to viac pripomenulo asi to. Okrem toho ak ste čakali, že Sylvester Stallone alias Ray Breslin tu bude hlavným hrdinom - SORRY! V skutočnosti je hlavným hrdinom jeden z členov jeho tímu, ktorý tu skončí zavretý. A ten bude hľadať cestu von. Ku koncu sa do Hadesu dostane aj Breslin, no už je neskoro na to, aby ste z neho urobili hlavného hrdinu. Viac-menej je celý čas len ako vedľajšia postava. A čo sa týka výbuchov, efektov a akčných scénok, tak z toho skutočne urobili tragédiu pre oči. Ani jedno z toho nepôsobilo realisticky. Po tom, čo som film dopozeral som sa pozrel, čo režíroval už Steven C. Miller a potom to všetko zapadlo do seba. Nie je dobrým akčným režisérom, nevie pracovať dobre s materiálom, podáva nám klišé, ktoré sme videli miliónkrát a nevie ani dobre film sústrediť na svojho hlavného hrdinu, no miesto toho si nájde iného. Je to pád skoro na dno pre túto sériu. Osobne odporúčam aby ste si pozreli iba prvý film a toto ignorovali. Nestojí to za váš čas. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě není reprezentativní akční snímek současných možností a vymožeností filmových tvůrců. Na rok 2018 slušná bída. Škaredě a levně nasnímané, odehrané v levném designu a nezajímavě podané. Do kina krajně nevhodné. Je sice chválihodné, že mistr Stallone chtěl po pěti letech vyhnat elektronické pavouky z vězení, z kalhot, z podpaždí, z čaje, z vězeňských misek, prostě z každého koutu své neskonalé invence a mega originálních nápadů, k nimž je dobré mít copyright, jenže Schwarzenegger už na pomoc nepřišel a tým okolo Stallona má šanci jen na chvost druhé ligy. A to ještě může být rád. V popředí je čínská akvizice jménem Xiaoming Huang, který není žádným tahounem příběhu, a pobytem i jeho kopy v supermoderním vězení dokáže uspat. A zbytek herců je k smíchu. Nápad s vězením Hádes, z něhož je únik nemožný, je podáván značně nepřehledně, nezáživně, bez emocí. Takže jsem zíral na tu píčovinu, která se režijním stylem, kamerou a veškerými technickými atributy vyloupla z jakési kabelovky, jinde bych se ji totiž neodvážil pustit. Pokud se toto fakt ocitne v kinech, beru to za jediný vtip, ačkoliv film samotný občas má tendenci hláškovat a vtipně se koulet. A dokonce příběhem občas probleskne i jakýsi náznak/pokus o invenci. A přijde i zajímavý zvrat. Ovšem vše řídí režisér nevalných kvalit. Stallone neměl Stevena C.Millera vůbec angažovat. Chudák Willis se nemůže tohoto klíštěte zbavit, tak jej akčně nacucané zřejmě poslal Sylvestrovi. Po akční stránce je to hotová mizérie, nemusí to být akčně až tak vyšperkované, ale aby film tvořily desetivteřinové bitky, to fakt ne. Podvodem na diváka je to, že pokračování láká na Stalloneho a Bautistu. Druhý jmenovaný je úplně zbytečný, ten part mohl odehrát kdokoliv. Stejný scenárista jako u jedničky, výsledek je ale zcela odlišný. Vzniklo podřadné cosi, co bylo chybou napasovat k delikátnímu prvnímu dílu. A Stallone zůstal kdesi v pozadí, s jednou slabou bitkou na závěr. A samozřejmě pootevřená vrátka pro další pokračování v samotném závěru. 4/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla naprosto obyčejné a průměrné béčko, na kterém byla zajímavá jedině společná účast dua Sly/Arnold. Proč chtěl Stallone za každou cenu natočit pokračovaní něčeho tak obyčejného a to ještě navíc hned dva díly je mi záhadou. Escape Plan 2 působí jako DVD céčko ve kterých se objevuje pravidelně ve vedlejších úlohách Bruce Willis posledních pět let. Co víc, debilitou scénáře si nezadá ani s posledníma peckama od Seagala. Příšerné triky, nudný a předvídatelný děj, příšerný střih a plejáda céčkových herců. Stallone tu působí unaveným dojmem, je celej oteklej a prakticky nic nepředvede. Strašný přešlap vedle a jednoznačně nejhorší film Stalloneho od dob Kočičího zlata a to je dámy a pánové třicet let. Člověk se trochu vyděsí když vidí, že i Sly který si dokázal po comebacku od roku 2006 držet určitý standart dokázal vybrat takhle debilní film a ještě k němu natočit další pokračování. Jestli miluje postavu Raye Breslina těžko říct, rozhodně se ale bojím nového Ramba a o Creedovi ani nemluvím, už jen ta zápletka opět odkazuje na stupidní a brakové náměty ze začátku devadesátých let. Jediné pozitivum je v tomhle filmu obstojný soundtrack a jedna jediná hláška Dejva Autisty, který tady hraje asi tři minuty. Včera jsem se koukal na novinku Van Damma Black Water a Jean může být na sebe hodně pyšný, asi poprvé v kariéře natrhl Slyovi jednoznačně prdel a pokud se stane nedej bože pravidlem, že mírný vzestup Van Damma (čekají nás dva filmy od lepších režisérů) zastíní Stallona, možná nás čeká velký pád jedné hvězdy. Stalo se to Van Dammovi, Seagalovi, Lundgrenovi, Arnoldovi , Willisovi, Kejdžovi a teď to vypadá na pád samotného hřebce.30%. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno