Reklama

Reklama

Magnum

(seriál)
Akční / Dobrodružný / Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (1980–1988), 129 h 3 min (Minutáž: 43–90 min)

Hrají:

Tom Selleck, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti, Jeff MacKay, Angela Lansbury, David O'Malley, Gwen Verdon, David Hemmings, Brandon Call (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(161)

Bývalý americký námorný dôstojník tajnej služby sa stane súkromným detektívom na voľnej nohe na Havaji a rieši záhadné kriminálne prípady, pričom zažíva rozmanité dobrodružstvá. (SkyShowtime)

Zajímavosti (27)

Jake a Tlusťoch (1987) (seriál)

  • Seriál byl po první sérii ukončen, ale CBS nakonec pokračovala v jeho natáčení díky neobvyklým okolnostem. Končilo natáčení seriálu Magnum (1980) a CBS zůstalo velmi drahé zařízení studia, které teď bylo nepoužívané. Producenti Jakea a tlusťocha přišli s nápadem, aby se tlusťoch J.L. McCabe přestěhoval z Los Angeles na Havaj a otevřel si zde praxi v trestním právu i se svým vyšetřovatelem. Později se stal okresním prokurátorem Honolulu. Sledovanost tehdy prudce stoupla. V roce 1990 pravděpodobně vypršela CBS smlouva na pronájem studia na Havaji a seriál se přestěhoval zpět do Los Angeles. (HappySmile)

Narcos: Mexiko - Poslední hranice (2018) (epizoda) (S01E06)

  • Když bankovní úředník ráno odváží dceru do školy, říká, že tentokrát vezmou „Magnum“ a nasedá do Ferrari 308 GTS. Pojem „Magnum“ použil z důvodu, že s Ferrari 308 GTS se proháněl i Tom Selleck v seriálu Magnum (od r. 1980). (Morrello)

Havaj 5-0 - Dvojití agenti (2020) (epizoda) (S10E12)

  • V tomto dílu se objeví soukromý detektiv Thomas Magnum (Jay Hernandez) s kolegyní Juliette Higgins (Perdita Weeks). Thomas Magnum je konzultantem spisovatele Robina Masterse a jezdí jeho Ferrari. Celá řada dialogů pak odkazuje k Robinu Mastersovi a Higginsovi z původního seriálu Magnum z roku 1980, který se také odehrával na Havaji. (Gyl)

Viktor, Viktorie (1982)

  • Okolo postavy Kinga Marchanda kolujú dohady, že ju Edwards ponúkol Tomovi Selleckovi a ten ju odmietol, rovnako ako úlohu Indiana Jonesa kvôli práci na seriáli Magnum. Edwards ale vo svojich pamätiach popiera, že by sa o Selleckovi uvažovalo. (classic)

Nezapomenutelná láska (1957)

  • Niektoré scény sa nakrúcali na palube zaoceánskeho parníka SS Constitution, na ktorom sa už predtým nakrúcali niektoré z epizód seriálu I Love Lucy (1951) a neskôr sa objavil aj v jednej epizóde seriálu Magnum (1980). (Michal74)

Související novinky

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama