Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Už z principu taková blbinka, která ale dokáže pobavit a nějaké to kouzlo Vánoc přiblížit (i když ne bezvýhradně… a vydaná zbytečně brzy s měsíčním předstihem). Dominuje jí zejména energická Pom Klementieff jako Mantis, ve dvojici s natvrdlým Draxem skvěle se doplňující. Příjemné připomenutí i předvoj trojky Strážců. 70 % ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Gunn je komixový boh. Neuveriteľné s akým citom tvorý a pracuje s postavami na tak krátkej stopáži a jeho emocionálno-humorný rukopis sa nedá poprieť. Veľmi milý, uletený vianočný príbeh, ktorý vás pobavý, ale aj dojme. Celý tento špeciál ťahá Mantis s Draxom, čo ma ťeší. Mantis je skvelá postava a priestor si zaslúži. Cieľom špeciálu bolo pobaviť a navnadiť na Vianoce, čo sa tvorcom podarilo, ja som sa bavil a nič iné som nepotreboval. ()

Reklama

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Hrejivá vianočná stánková stojaca gustiozna jednohubka roztomilá ako vrchol herectva Pom Klementieff,ktorá svojou stopážou, scify škatulkou a devíznou vytýčenou hypotetickou domnelou  normou prepokladanej sviatočnej nebesko pozemskej akceptovatelnej zvrhlosti  asi nezaujme časom post kýženej klasiky a to ani únosom švihácky vylázneného K.Bacona! No o to ani nešlo... ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Mě to vůbec nebavilo. Ale ani trochu. Začínám se vážně bát, co uvidíme ve trojce. Protože se Strážcema to jde z kopce. Chápu, že speciál nedostal moc peněz na nějaký cgi efekty, ale Groot vypadá vážně strašně. To je jak původní oranžový predator, do kterého se oblékal JCVD. Starší ročníky vědí, o čem mluvím. Fakt těžkej průměr. Ani soundtrack není bůhví jak dobrej. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

VÁNOČNÍ TRIO 1/3 - Ačkoli jsem si říkal, že tenhle rok si žádný maraton vánočních filmů nedám, nakonec se mi jich stejně pár nastřádalo a tak jsem si aspoň tři z nich, ty od pohledu nejzajímavější, vybral. A výsledek byl, jak jsem se tak trochu obával, ne zrovna povedený. Na jednu stranu to na mě působilo, jako by Gunnovi Marvel dost přistřihl křidélka a výrazně mu do toho kecal, aby to nebylo až moc svérázné a parodické (jak už to Gunn umí) a hlavně díky tomu výsledek bohužel zapadá do toho, co Marvel točí normálně. Jenže na druhou stranu se tam pár povedených scének najde, Strážci Galaxie dorazili skoro všichni a celé to přeci jenom je vánoční speciál, takže bych od toho asi neměl očekávat rovnou kvalitu předchozích filmů a ani kvalitu trojky, která už příští rok vyjde. Takže tomu jsem aspoň částečně schopný odpustit pár kýčovitých a sladkobolných momentů, i ten dost umírněný humor. Ale i tak to na tři hvězdy vidím jen tak tak, tohle prostě není Gunn tak jak ho mám rád. Slabé 3* ()

Zajímavosti (34)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama