Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po městě se začínají objevovat zavraždění (případně sebezavraždění) lidé, které spojuje na první pohled jediná věc - masivní krvácení z očí. Epidemoložka Terry Houston (Natascha McElhone) a detektiv Mike Reilly (Stephen Dorff) však nalézají ještě jedno spojení - všechny oběti byli velkými fanoušky internetu (kdo by nebyl, že?), ale hlavně stránek feardotcom.com (opravdu ne fear.com jak by se z názvu mohlo zdát), kde sadistický lékař se online baví torturou nevinných obětí. Ale každý, kdo se na dané stránky podívá, do 48 hodin umírá, dohnán svým největšími fóbiemi.. Jakmile má nějaký film úspěch (Kruh), hned se objeví spousta jeho klonů, a to buď stoprocentních kopií (Kruh US) případně kapku inovovaných, jako je tento film. Namísto videokazety se díváme na webovou stránku, a vše jede dál při starém. Nu což, s tím se asi nutno smířit - horší je, že Strach.com je jako film o ničem, bez hlubšího příběhu - takže jediné co snad stojí za zmíňku je pár hezkých efektů (např. efektní fóbie z hmyzu Amelie Curtis)... ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Tak trocha hrůzy by se našla, ale absolutně mě nefascinovalo to mučení obětí. Spíše naopak. Očekával jsem temnou a napínavou honičku za vrahem, který se však ukázal v prvních minutách a šlo tedy celkově jen o mučení obětí šílencem, což mě vůbec nebere a zabíjení "díky" halucinacím, které prichází ze shlédnutí té děsivé stránky, takže v podstatě se celou dobu koukáme na děsivé (neděsivé) výjevy z obrazovky počítače, či něco podobného. Až už jsem toho začínal mít dost, aspoň, že ke konci to přestane. Pro ty, kteří mají rádi mučené lidi, upozorňuji, je to bez krve (naštěstí, i tak se ukáže pár nechutných scén). Pro mě byli tyhle části ztráta času. A ty různé hrůzy z internetové stránky - za chvíli stačí a ať už dají pokoj. 30%. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Také jsem měl při sledování tohoto snímku strach. Strach, že to nedokoukám. Jestli je něco kolosální nuda tak tohle. Ani nevím proč tomu dávám dvě...asi proto, že i když to nudilo až hanba, tak to zase vyloženě nerozčilovalo a vzít to do ruky někdo trochu (více) jinak, mohl to být koukatelnej film. Takhle zjistíte že hodinu po zkouknutí nemáte šajn o čem že to bylo, ale to je vlastně dobře. Na co si v hlavě držet blbosti. A to přitom Malone neměl špatný filmy, teda podle mě :-D ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce by šlo o poměrně zajímavý snímek,nikoli originální,jen zajímavý,ale po dějové stránce jde skutečně o podprůměrný thriller.Myslím že i sami autoři sázeli spíš na onu vizuální stránku,neboť té se podřizovalo téměř vše.Jde skutečně o plytký děj,s minimem nápadu a vlastní invence.Děje se vlastně pořád je to samé dokola,herci pobíhají od ničeho k ničemu a divákovi je úplně šumák,proč vlastně dělají právě to co dělají.Bez atmosféry,napětí,jen se spoustou nudy.Pouze za onu vizuální blikačku dávám 2*,jinak bída! ()

Redbee 

všechny recenze uživatele

Jakmile to uvidíš máš dva dny a pak zemřeš. To už jsme někde slyšeli a videokazeta byla povedenější. Taky tam někdo potřeboval vysvobodit, taky tam byla malá holčička s dlouhými vlásky, tak v čem je problém!?! Film prostě nefunguje, není napínavý, nejsou tam žádné scény, při kterých byste se mohli byť jen maličko bát, herecké výkony jsou katastrofální a i když konec skončí tak, jak nikdo nečekal (nejedná se o typický americký happyend), nijak vás to neuspokojí, kdyby tam totiž byl, aspoň by bylo na co si stěžovat. A pokud se jedná o závěrečnou scénu, tak ta mě dojala úplně! WTF?!? Pokud to měla být scéna, která měla přimět člověka k zamyšlení se nad tím "jak to vlastně skončilo", tak nevyšla, protože hned následují titulky a člověk je rád, že tento nepovedený film skončil a může na něj začít zapomínat. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Jméno "Dr. Gogol" napsáno na zdi v první scéně, je odkaz na film Mad Love (1935). (Chatterer)
  • Feardotcom.com je adresa oficiálních stránek filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama