Reklama

Reklama

Wolf Creek

  • Austrálie Wolf Creek (více)
TV spot

Obsahy(1)

Parta kamarádů se vydává na dovolenou po Austrálii. Má to být pařba plná alkoholu, drog a dobré nálady. Jedinou plánovanou zastávkou je Wolf Creek, kde leží legendární kráter po spadlém meteoritu. Tady jim auto vypoví službu. Přijíždí "pomoc", která dovolenou snů změní v nekonečnou hrůzu, mučení a teror. Podaří se jim najít cestu ven z pekla? Příběh jednoho z největších australských policejních případů, který nebyl nikdy objasněn. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (334)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný thriller, s lehce nadprůměrným množstvím krve, lehce nadprůměrně surovým záporákem, průměrnými herci a podprůměrným začátkem, který byl na můj vkus přespříliš zdlouhavý a nezáživný. Film mě absolutně ničím nepřekvapil, nepohoršil ani neuchvátil - co jsem očekávala, to jsem dostala a ani o ochlup víc. "Noc s nabroušenou břitvou" byla podstatně zábavnější;-). 59% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Čajíček! Patřím mezi tu skupinu lidí (v číslech je to asi kolem 0,001% fandy), kteří si nestěžují na úvodní půlhodinku, o niž všichni říkají, že je nudná, dlouhá a přivolává narkolepsii. Taková noční scéna v uzavřeném autě, kdy slyšíte jen kapky padající na střechu auta a blížící se světlo, které je neidentifikovatelný, to je pravý maso. Byť jsem zvráceným divákem, který se rád podívá na "hnus", tak musím uznat, že TOTO nebylo vůbec šokujícího rázu. I Hannah Montana je kontroverznější! Když mi ale podsunete před nos myšlenku, že je to podle skutečné události a že to asi opravdu nebylo jednoduchý dostat se z toho pekla, tak mi vychází solidní 3*, o kterých vám za dva měsíce řeknu, že byli prvoplánový a vlastně udělený z bolesti hlavy. Což platí i o filmu... ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších thrillerů, jehož tempo pomalu, leč jistě, ústí v brutální jízdu plnou násilí. K vidění jsou i mnohem lepší kousky než tenhle, ale několik výbornejch záběrů, skvělá nevtíravá hudba a čas od času i logický myšlení hlavních postav vytváří slušný koukatelný dílo s docela silnou atmosférou a posouvá to tak film na slabší čtyři hvězdy. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Austrálsky pokus o buranský horor nedopadol až tak hrozne ako som očakával. Samozrejme, je to priemerná vyvraždovačka so všetkými zabehnutými klišé žánru, no nemôžem jej uprieť celkom vydarené budovanie napätia a pocitu neistoty a taktiež realistický prístup autora k príbehu, zapríčineného určite aj tým, že snímka je inšpirovaná skutočnou udalosťou. Vo výsledku sa jedná o dielo, ktoré hororového nadšenca príjemne poteší, no po krátkom čase na neho úplne zabudne. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nakonec dost nuda. Ke zvrtau ve filmu dochází až v padesáté minutě - celá první část je nezajímavé sledování, jak se trojice mladých lidí vydává na výlet a dostanou se do potíží, když jim přestane fungovat auto. Následující krvavá druhá půle mě ovšem zklamala také. I onen masakr, kvůli kterému si tento film lidé pustí, je natočen mdle a nezajímavě. Jednání vraha je chvílema dost nepochopitelné. Jinak ta brutalita, která se "slibuje" nijak přehnaná není, takže ani diváci lační nějakých úchylných výjevů si na své nepřijdou :)) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Cassandra Magrath řekla, že jí zlověstný smích Johna Jarratta způsobil noční můry. (Chatterer)
  • Kráter se opravdu nachází v západní části Austrálie a jmenuje se "Wolfe Creek". (Chatterer)
  • Skladatel Frank Tetaz založil část hudby ve filmu na pohřebních písních. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno