Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na konci světa

  • USA Pirates of the Caribbean: At World's End (více)
Trailer 1

Nejmocnější vládci pirátů uvěznili bohyni Kalypsó, aby jim nemohla škodit, a rozdělili si vládu nad Sedmi moři. Nyní se zdá, že jim nastaly zlé časy. Will Turner a Elizabeth Swannová se přidávají k oživenému kapitánu Barbossovi, aby zabránili nejhoršímu. Obávaná loď Bludný Holanďan a Dave Jones jsou totiž pod kontrolou Východoindické společnosti, a tak pomalu, ale jistě likvidují všechny piráty všech moří. Je na čase svolat pirátské vůdce, aby se proti silnému nepříteli spojili. To ale bez Jacka není možné, a tak se skupinka pirátů plaví až na daleký východ, aby získala magické mapy, s jejichž pomocí je možné Jacka z říše Davyho Jonese vysvobodit. Bohužel netuší, že proti nim nestojí jen lord Cutler Beckett, ale i zuřivý asijský pirát Sao Feng. Krom toho chce William zachránit svého otce ze spárů Bludného Holanďana, což se zdá jako nemožný úkol. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Mianelia2050

Mianelia2050 (hodnocení, recenze)

Tenhle díl se ještě dal spolknout, ale ostatní už stojí za starou belu. Souhlasím s metalem, škoda, že zabil Davy Jones krakena, ale bohužel, neměl na vybranou. Tenhle díl byl už trošičku komplikovanější a občas jsem se v něm zamotala. Jak jsem zmínila v komentáři, škoda, že do filmu nepřidali některé vymazané scény, jelikož by zodpověděli spoustu nezodpovězených otázek.

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

DannyBurino

Souhlas -- naprosto výjimečné zakončení série (tzv. 4-ku nepočítám), absolutně nejlepší Piráti, je ostudné, jaké hodnocení dostal od místních kinofilů.

metal

metal (hodnocení, recenze)

Souhlasím DannyBurino jen mě trochu štve že museli zabít krakena!!!!!!!!!!!!!!

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Tak tenhle díl je totálně hustej, tohle jsem fakt nečekal. Ten už nic nepřekoná.

na příspěvěk reagoval dadaft

 (hodnocení, recenze)

Jediný důvod proč jsem tomu dal pět hvězd,byl ten že se mi líbilo že se sešli všechny známe postavy a samořejmě závěrečná bitva ve víru se mi taky líbila B-)

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Vysvětlil by mi někdo jednu věc? Hledal jsem to všude možně ale nic. Davy Jones nesmí vstoupit na zem po dobu 10-ti let, ale při parley to vyřešili tim, že ho postavili do lavoru s vodou. Proč by nemohl Will třeba semtam v lavoru navštívit rodinku? :D

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

rounen

V prvním dabingu Perly daboval Deppa Jakub Saic, v druhém a ve všech ostatních filmech ho daboval vždy jeho dvorní dabér, Saša Rašilov.

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

Chci se zeptat nevíte jak se jmenuje ten herec co hrál toho tlustého španělského piráta?

rottik-cb

rottik-cb (hodnocení, recenze)

Před lety se mluvilo o tom, že má být natočený 4. díl, neví o tom někdo něco? Nemůžu se rozhodnout, jestli bych ho chtěla vidět nebo ne :)

migos

migos (hodnocení, recenze)

Filmek nic moc,ale Keira je neuveřitekně sexi v pirátským obleku ... uuuuuuum

Příspěvek byl smazán administrátorem.

zberatel

zberatel (hodnocení, recenze)

Mna by len zaujimalo, ako sa stal Barbossa jednym z piratskych kapitanov co uveznili Calypso v ludskom tele, ked bol prvym dostojnikom u Sparrowa a kapitanom bol kolko, 10 rokov ??... WTF ??? :DDD

Damarus

Damarus (hodnocení, recenze)

Pláču na piráty!!!!
Co to mělo sakra bejt? Vzpomene si někdo z vás na ty trapný vtipy například  "Ani hnout, upadl mi mozek?" Už toho bylo na mě moc. Co mi řeknete na ten boj mezi Jonesem a Sparrowem na stěžni? Davy Jones se mohl udržet leda tak, že zapíchne svojí dřevěnou nohu a bude se otáčet kolem své osy, ale Depp je natolik dobrej, že se ani nemusí namáhat s poryvy větru. Perla se klíďo vyšplhá po kolmé stěně vody Malmstromu!
Oživenim Barbossi to začne a stupidním bojem zakončený padákem to končí!!!
Jak by řekl Sparrow: "Hnus, zrůdnost a ohavnost!"

totalpunk

totalpunk (hodnocení, recenze)

Toto bol najslabší diel a veľmi dlhý. 5 * nemôžem dať, lebo to by bolo moc, ale 4 * dám, lebo je to pre mňa klasika.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

nejlepší byla jednička,ale chtěl jsem říci že včera tu trojku dávali na Primě a Prima zmrvila dabing Deppa,to byl děs...na BlueRay nebo DVD ho dabuje pořád stejný daber,ale Prima ho změnila,nechápu proč...

na příspěvěk reagoval Camulator

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Takovej monstr rozpočet a ztěží se jim to dle imdb vrátilo...

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

tak jako díly pirátů se mi moc líbily,jen holt musím říct po zkouknutí třetího dílu že mě trochu ta Keira knigtley začíná lést na nervy.nevím proč,asi jak si hraje na velikou pirátku,všem tam rozkazuje a docela ubohý bylo jak se brali na té lodi.jinak nic proti pirátům,jsou super.

Toki_ nek

Toki_ nek (hodnocení, recenze)

xD Vy jste to vůbec nepochopili ... je pravda že 1čka je 100%tně nejlepší.. Ale trojka tohle tak trochu vysvětluje co se vlastně děje xD ( Dvojka byla až moc Fantasy na můj vkus ).... 161 minut .. Jste předpokládali 160 minut akční scény?!.. je t am víc keců (hlavně Barbossa), ale někam to směřuje xD... By mě zajímalo, co jste sakra čekali, že jste tolik zklamaní, jedinou výhradu bych měl ke Calypso, trochu moc obrovská... Ale jinak to bylo super a když nedokážete pochopit že to celý plánování a zaprodávání a podrazy je ve smyslu Sparrowa... Tak si to pusťte ještě jednou, nebo dvakrát, třeba vám to docvakne, když jste v tom měli takovej zmatek... hah.. Je to tu samej superodborník na střihy a detaily pak v tom chuďátka maj chaos.. a proč asi.. *blik* .. A jestli jste čekali "Forresta Gumpa" tak nechápu proč... Snažíte se film zhodnotit z vyšších sfér očima odborníka, vsadím se že půlka z vás blbů si dělala poznámky už v kině o tom, co napíšou na CSFD... a do kina vlastně chodíte jen aby jste tu měli první komentář ....

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

luculi: Závěr je sice svým způsobem originální, ale nikdy se mi nijak zvlášť nelíbil. !!!!! SPOILER !!!!! Vždycky jsem přemýšlela o tom, jak bude vypadat jejich setkání řekněme po dalších deseti nebo třeba po padesáti letech - když předpokládám, že Will narozdíl od Elizabeth nezestárne :-))

luculi

luculi (hodnocení, recenze)

dodivali jste se na konec piratu? az za titulky, abyste se dozvedeli jak to bylo s Elisabeth a Willem? ti z vas, kteri to nevideli, nectete dal, ti z vas, kteri film videli, ale tuhle cast ne, Elisabeth a Will maji syna, na konci je dej po deseti letech, kdy Elisabeth se svym synem cekaji na navrat Willa, aby spolu mohli byt jediny den...

Ryan97

Ryan97 (hodnocení, recenze)

Tak nakonec to bylo docela hezký .. K čertu s tim, že už to nejni jako jednička, Verbinski je pořádně dobrej režisér, dokázal z toho udělat sakra působivý pirátský akční drama a to oceňuju .. Je to asi nejhorší díl, i tak ale na celkem slušný 4* ..

Kuff0r

Kuff0r (hodnocení, recenze)

po skvelej jednicke a slabsej dvojke je toto prepadak :) ... ani Depp to nezachranil :)

lola16

lola16 (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že jsem zklamaná. Po té co u všech dílů strávím 6 hodin bych čekala nějaký větší happy- end.Pomalu to strácí na příběhu, člověk přesně neví kdo je mrtvý a kdo ne, kdo koho zradil.... nic proti hercům a jejich výkonům,ale je to slabý.

Martianus

Martianus (hodnocení, recenze)

Nesnesitelně dlouhé, překombinované, jen s několika světlými humornými místy. Nikdo nestojí o "srdcervoucí" drama.

Reckless

Reckless (hodnocení, recenze)

Nikdy jsem nepochopil co na pirátech z Karibiku lidi vidí, mne osobně tahle disneyovka úplně minula, na základě nadšených postřehů všude kolem jsem se těšil na jedničku, ale zklamání, sem tam hláška, spousta peněz nic víc 3*, dvojka to samé v bledě modrém 3* a trojka vyloženě slabý film, ani jsem to neskoukl na jeden zátah a to se mi moc často nestává 2*, a budoucí čtvrtý díl, ne děkuji nechci

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

ajnstajn: vsak to nema ziadnu dynamiku a postavy riesia dokola take blbosti, ze clovek strati zaujem aj povodnu (z dvojky otvorenu) dejovu linku. Varenie z vody doslova, exemplarnejsi priklad ma teraz fakt nenapadne.

Související novinky

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

13.03.2012

Ještě nemáte dost zmodernizovaných verzí klasických pohádek? Pak vězte, že Raimiho Ozem, třemi Sněhurkami či dvěma Kráskami a zvířaty mánie nekončí. Walt Disney Pictures plánují nejen novou Popelku … (více)

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

24.02.2010

Upřímně, po scénáristickém guláši v dvojce a trojce Pirátů z Karibiku budili Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides spíše obavy. Tím spíš, že i čtyřku napsali staří pachatelé Terry Rossio a Ted… (více)

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

14.09.2009

Studio Walt Disney Pictures koncem minulého týdne oficiálně oznámilo, že čtvrté pokračování veleúspěšné pirátské fantasy dorazí do kin v létě 2011 pod názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger… (více)

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Reklama

Reklama