Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Ak si chcete zničiť Vianoce určite zájdite v predvianočnom čase na tento depresívny snímok, a ak si to chcete užiť poriadne tak choďte rovno na Štedrý deň. Neviem kto z dvojice Jessie Nelson či Steven Rogers je väčší Grinch, ale predpokladám, že druhý menovaný. Pustiť takýto film v predvianočnom čase, by si zaslúžilo aspoň verejnoprospešné práce. Šli sme do kina užiť si komédiu a nabudiť sa trochu tou nadchádzajúcou atmosférou no namiesto toho sme zízali na odpad a depresiu. Takže Steve a Jessie ako vravela ta VAša malá holka: You are such DICKs. Takže drahí amíci nabudúce si také šity púšťajte pred valentýnom a neberte nám radosť z Vianoc. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem do tohoto snímku šel s vidinou navození příjemné sváteční pohody a atmosféry, komedie, u které se pobavím, nasaju ducha vánoc a tak nějak se hodím do pohodičky. Samozřejmě to ale dopadlo zcela opačně, takže já si šel po skončení této „úžasné vánoční komedie“ dát pár frťanů, abych se alespoň částečně dostal z pořízené depky. Nevím tedy o co tvůrcům tímto svým produktem šlo, ale něco tak depresivního a pesimistického jsem už dlouho neviděl, a jestli to měl zachránit ten závěrečný, kýčovitě přiblblý happyend, tak já na to jen hahaha, naserte si jantaři, vánoce jste mi už stejně zkazili. Každopádně, co se zápletky týče, tvůrci se snažili být zřejmě originální, čímž si ve výsledku ale nejsem zrovna dvakrát jistý, jestli jim to úplně vyšlo, hvězdné herecké obsazení pak film sice alespoň částečně zachraňuje, nicméně určitě nikterak neoživuje, atmosféra vánoc zde zachycena tedy je, ale svůj význam kvůli pojetí filmu naprosto ztrácí, navozené emoce na mě též zapůsobili nechtěným způsobem, zábavných momentů jsem během celé té podívané zaznamenal zhruba dva, jinak jde o čistokrevné rodinné drama, výčitky, hádání, obviňování, prostě samé příjemné vánoční záležitosti, takže reálné to možná je, o to jsem ale v tomto případě skutečně nestál. Zkrátka pozor, Love the Coopers není ani náhodou vánoční poklidnou zábavnou komedií, je to nevýrazné vánoční drama, které nepřináší nic, čím by stálo za pozornost. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi tie príbehy kým boli všetky krásne oddelené. Tie rozhovory boli super. Hlavne sa mi páčil príbeh Eleanor a Joea ( Olivia Wilde a Jake Lacy) ale aj ostatné boli pekné. Či starší pán a servírka. Akurát škoda, že sa potom z melodrámy stal iba sladký romantický film (ktorému som potom už neuveril ani prd ). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá Lásce nebeské něco vyčíst, tak je to fakt, že se jí snaží řada režisérů napodobit a většinou to dopadá tragicky. Tak jako v tomto případě. Tady to naštve o to víc, že Nelson měl k dispozici naprosto vynikající casting, ale zbabral to téměř ukázkově, ačkoliv tohle muselo vypadat blbě už na papíře. Víceméně je to jen snůška sladkobolných keců se zoufalou snahou o nadhled a s obří dávkou klišé. Špatné. 10% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho něco naprosto odlišného a něco horšího, takže jsem s výsledkem hodně spokojená. Ráda jsem si zase připomněla Vánoce, je to hodně podobné filmu Na sv.Valentýna, až na to, že tady je několik příběhů, které se nakonec spojí v jeden jediný a navíc bylo úžasné vidět pohromadě tolik skvělých herců. Velmi příjemný, dojemný a vtipná vánoční film, u kterého jsem se bavila a dojala. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama