Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things jsou jko Star Wars. Pořád se točí okolo jedné a té samé věci. Star Wars mají konflikt dobré a špatné strany, Stranger Things zase Upside Down. Ve třetí sérii už potřetí sledujeme jeden a ten samý děj – zlé věci ze zlé dimenze se pokoušejí proniknout do té naší, aby ji ovládli. A je na pár dětech, aby To zastavili. Zatímco ale první série měla eso v rukávu v podobě tajemna a dvojka přišla s nečekaným zvratem, trojka jen opakuje to, co dosud fungovalo. Nebýt skvělých postav, tak seriál už dávno pošel nudou. Zápletka v obchodním centru je místy patetická a občas mi přišlo podivné chování některých postav a řešení událostí. Proč třeba před tajnými dveřmi, kde se děje něco nekalého, stojí za bílého dne ozbrojená stráž a není uvnitř? Pokud teda na sebe nechce poutat pozornost. Nebo proč Max nepozná, že se její bratr chová divně? A proč si tvůrci netroufli jít víc do hloubky? Will mohl mít třeba trauma z toho, že se stal obětním beránkem příšer, přišel o dětství a nemůže si najít holku, protože má problém s důvěrou. Třeba mohl pomýšlet i na sebevraždu. Bylo by to přirozeným vyústěním událostí předchozích sérií. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí sezónu jsem i tuhle ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, i když se mi zdála být citelně slabší. Nedočkal jsem se totiž té skvělé atmosféry, jež se mi tak líbila od začátku seriálu, místo ní se začalo ve třetí řadě hýřit humorem, který mě příliš neoslovil a který stál za tím, že se mi znelíbila postava šerifa Jima Hoppera. Tvůrci z něj totiž vytvořili komickou postavu a za mě to nebyl krok správným směrem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherně natočený seriál, krásně si hrají se saturací barev a s každou další sezónou mě (převážně) bratři Dufferové přesvědčují o tom, že to mnohaměsíční čekání stojí za to a opět to bude velká událost. Nikdy jsem si vlastně nevšiml, jak tu hezky kombinují hororové prvky, možná letos řádně přitvrdili, nicméně nám Netflix i napotřetí naservíroval mimořádný seriál s postavami, ke kterým jsme si už před dvěma lety zvládli vybudovat vztah, nadále dření osmdesátkovou nostalgii jak to jen jde a především s každým dalším dílem nabalují mytologii a napínají diváky, že bych opravdu musel jít něco rozflákat, kdybych musel čekat týden na další díl. Nejoblíbenější postavou druhé série byl Steve, zde je to bezpochyby u mě Murray Bauman, jeho nesmrtelné hlášky stojí za to. PS : Příští sezónu hned další rok, jasné? :-D Nejlepší momenty : Sauna, Orel holohlavý, Nekonečný příběh. ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Po druhé sérii, kterou obecně shledávám z dané trojky za nejhorší, je to příjemné vylepšení. Ovšem nastolit takové mysteriózní prostředí a příběh, který bere dech jako v první sérii se bohužel nepodařilo. Tudíž je stále obdivuhodné, že obecně to je stále za 4 hvězdy. Ovšem v porovnání s 1.sérií, ať už s napětím a příběhem, je to slabá 3. Příběh má velké mezery a znalost teď již teenagerů z městečka Hawkins je až moc podrobná, vlastně jsem v příběhu ani neviděla že by tam byl nějaký větší zádrhel. Spoiler - evil Russia - příprava na další sérii a Hoper... tak jako né že by nutně musel někdo zemřít, ale mám pocit, že hlavní postavy jsou prostě superhrdinové untouchable - zemře jasně jen ten, kdo se v sérii nuceně zapsal trochu do děje, tak aby to divákovi přece jen bylo trochu líto. Také postavy nějak neupevnili svůj charakter... ale stejně z přehlídky seriálů mě to pořád bavilo a hlavně narážky na staré filmy a scény z Terminátora. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Záběry ze Starcourt Mall se natáčely v obchodním domě v Georgii. Zmatení zákazníci během natáčení často omylem zabloudili přímo na plac. (Kacitr)
  • V závěru zazní píseň „American Pie“ Dona McLeana z roku 1971. (J.F.B.)
  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama