Reklama

Reklama

Pomsta

Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatí milující tatínkové od rodin se jako každý rok sejdou uprostřed pouště, aby posílili své mužství a vybili stres pořádným lovem. Tentokrát si ale jeden z nich přiveze milenku, neuvěřitelně sexy lolitu, o níž se rychle začnou zajímat i ostatní... Věci se vymknou kontrole a oni nechají umírající dívku uprostřed pouště... Té se však podaří sebrat poslední síly a chlapský výlet se změní na nemilosrdný lov... (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

m62

m62 (hodnocení, recenze)

"Rozmohl se nám tady takový nešvar", v poslednej dobe rozsiahla rana v brušnej dutine nejak neobmedzuje postavy v konaní.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Stojí to za to? Takhle stylizovaný art bych si dal, ale docela mě odrazuje takovéty názory kolem filmu. Trochu se bojím, že to bude moc doslovná agitka. Rozhodně to, ale vypadá líp než Assasination Nation na podobné téma (ženy se mstí/brání mužům za jejich hajzločiny).

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

- "Do you really think I was that fucking stupid? A fucking idiot who will let his rifle loaded lying around for you to touch?"

Pripomenulo mi to film "I spit on your grave", ale toto bolo už prehnané... Po takom páde a napichnutí na konár stromu, dievčinka už o pár hodín behala bosá (!) po púšti bez zranení (ktoré sa jej nejakým zázrakom zahojili), odhodlaná pomstiť sa...čo sa jej aj parádne podarilo.

Asi začnem veriť na zázraky.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Holt každý si nemůže dovolit (nebo se mu nechce dávat) 150,- Kč (ne-li víc), a když pak třeba ještě filmem není zas až tak nadšený, tož je nas...ý ještě víc. :-D V "obyč" kinech se dá jít i kolem stovky. U nás v Brně už v Cinemacity (Olympia, Špalíček) podražili na 190, to už mi přijde teda fakt dost (do těch 150 se to ještě dalo, zvlášť když jdu jen jednou za čas (dřív, když jsem vymetala kina v jednom kuse, tak to bývalo skoro za hubičku ;))). Takové ty 3D, 4D, XYQ-D... to je kapitola sama pro sebe, tam už neví, co za to chtít (což mi nevadí, neboť mne to vlastně ani nijak extra neláká).

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

srandicka celkom akurat sa mi na konci uz zdalo ze vsetci vytekaju zo vsetkych moznych dier ale nikoho to nespomalovalo ba naopak cim viac rozstrielani boli tym lepsie behali :D druhy krat by som sa pri tom ale riadne nudil

na příspěvěk reagoval Nevka

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tak to bol teda nechutny film. Pritiahnute za usi az to boli. Skratka blbost.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

ja na to pojdem aj ked si myslim ze za to pytaju dost! ricci tomu dal 5* tak to musi stat zato

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

No to bylo slavy, a nakonec to jen dalsi nudnej a zapomenutelnej shit.

na příspěvěk reagoval Nevka

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

na 3D nechodím, nedělá mi dobře, takže cenu nevim. U nás, dávají lístek zadarmo, když nasbíráš určitý počet lupenů, takže u druhého DD mi to možná vyjde. 

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jo, ty větší filmy jsou většinou za 130,- a 3D za nějakých 150,- až 160,-. Stejně jsem přes týden většinou v Praze, kde si zajdu na Cool Ticket za nějakých 90,- na jednoho, takže pohoda.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

já za sto třicet a pohoda, ty větší filmy jako Avengers za sto padesát - sto šedesát, s cenou fakt nemám problém 

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

U nás to dávají za 110,- (je to městské kino, ale dokáže přehrát IMAX formát a 70 mm filmy). Multiplexy to levněji nedají. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu tě chápu, ale na druhou je třeba uznat, že tenhle film prostě bude vyvolávat dva druhy reakcí (proto jsem i vzhledem k projekcí zmínil "kultovní" The Room z roku 2003, který se mi svou formou s Revenge spojil - já sám ještě nevím, kam se nakonec zařadím). Buďto přeneseš, že to nedává smysl a budeš se na to koukat jako na brutální řežou, nebo ti to dávat smysl nebude. Potom buď odejdeš, nebo se budeš smát. Lidí, kteří budou neutrální bude podle mě málo.

Uživatel Nevka smazal svůj příspěvek.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

torciollo

Zřejmě to bude proto, že ten film byl naprosto neočekávaně za hranicí všech myslitelných absurdit a šíleností. Tohle nebylo nic, na co by se dalo připravit, takže ten smích dost dobře chápu. Tarantino je třeba taky brutální a stojí na černém humoru, ale s tímhle se to nedalo srovnat, protože většina scén a výkonů absolutně postrádala smysl, jestli se tomu člověk neměl smát.

torciollo

torciollo (hodnocení, recenze)

Nechápu lidi, co jdou na takový film do kina a pak se tam smějou jako dementi (viz včerejší čsfd projekce)... 

na příspěvěk reagoval Nevka, Yoshitsune

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

To vypadá na senzační snímek pro feministky 3. vlny...Všichni muži jsou neovladatelná zvířata a nesmrtelná sexy dívka je plným právem všechny popraví...achjo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, ambron

Uživatel rusty18 smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama