Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (496)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne prijemny prekvapeni a po slabsim druhym dilu zase slusna zabava. Prvni komictejsi pulka ala Cesta do stredu Zeme je hodne fajn, clovek se musi kochat tim ujetym mikro svetem, tvurci se tady fakt vyradili a i kdyz triky nepatri k uplny spicce, rozhodne se na to moc pekne kouka. Druha pulka bohuzel sklouzne k typickymu Marvel digibordelu, kterej pripomina nejaky YA Star Wars, akce je sice fajn, zaporak je sice tradicne blb, ale aspon nevypada jak chcipacek a druhej zaporak potesi. Nicmene dej svizne odsejpa, sem tam padne nejaka fajn hlaska a herci jsou super sympataci, takze za me vlastne proc ne. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Kang vs. Ant-Man. Na první pohled to nedávalo smysl, na druhý to byla zajímavá a netradiční volba. No a nakonec jsem vylezl z kina s pocitem, že k tomu nikdy nemělo dojít. Marvel vyplýtval možná nejlepší verzi slavného padoucha do filmu, kam tak nebezpečný protivník vlastně nepatří. Ant-Man pro něj totiž opravdu není relevantní výzvou, a tak musí Kang spoustu času jen stát a nechat známé hrdiny, aby se mu pokusili nějak složitě ublížit. Holt ultimátní dobyvatel v… milé sci-fi pro celou rodinu. Samozřejmě nic proti Jonathanu Majorsovi, ten je v roli přemýšlivého drsňáka parádní. Bohužel však skončil v průměrné barevné pohádce z greenscreenové říše, kde půlka postav bloumá odnikud nikam (chudák Michael Douglas) a všechno zachraňuje hlavně svižné tempo a slušná akce. Jako výplňovka pro mladší a starší je tedy Quantumania v klidu skousnutelná (i proto, že má jen dvě hodiny). Jakmile po ní ale budete chtít nějaké epické nakopávání nové éry, krutě pohoříte. Za chvíli vám v hlavě opravdu zůstane jen Kang – a kvůli potitulkové scéně i vědomí, že se do budoucna můžou dít věci, které Marvel potopí ještě mnohem hlouběji. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hvězdná pěchota! Solidní digitální dobrodružství, bez osudovosti, bez větších překvapení. Trailery, které lákaly na osudový střet jsou spíš na škodu. Langova a Pymova famílie je vcucnuta do říše kvant a chtě nechtě musí bojovat s povědomým imperátorem. Douglas shituje a diví se že mu chlap co vypadá jako brokolice balí dceru. Pfeiffer se přiznává ke kvantové nevěře a Paul Rudd učí dceru správně mlátit lidi, nebo co to je. Úžasný svět teď po Avatarovi zamrzí svou nepromyšleností, nepropracovaností a trikovou nedůsledností. Bohužel to asi u Disneyho měli jinak načasovat. Naštvalo mě porušování pravidel stanovených v prvním i druhém díle ohledně říše kvant i zvětšování a MODOK je spíš otravný než děsivý. Přesto docela zábavná kapitola o snad jediném spokojeném Avengerovi. Jsme malí, ale šikovní. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Před projekcí jsem si říkal, že film takových rozměrů by si zasloužil delší stopáž. A neskutečně jsem se pletl... Zatímco úvod začne velmi příjemnou oťukávačkou v reálném světě, příchodem Kvantové říše jde všechno brutálně z kopce. Asi jsem nečekal nějakou převratnou podívanou, která by měla spasit Marvel, ale tohle bylo moc i na mě. Prvoplánová podívaná, která má sice skvělého Kanga v podání Jonathana Majorse, ale jinak se topí v digibordelu, který by vás sice bavit měl, ale zoufale v tom selhává. Budu upřímný, když řeknu, že poslední 1/3 filmu jsem už vyloženě protrpěl... M.O.D.O.K. je chodící (létající) meme a finále zvládne i z Kanga udělat idiota, kterého omezuje hloupoučký scénář. Upřímně jsem tomu nevěřil, ale tohle je ještě horší než dvojka. Nedostatečně osudové, nedostatečně vtipné. Jinak řečeno - výsledkem je 30x přežvýkané, vyčpělé a neforemné nic. Nerad to říkám, ale Marvel se hroutí. Vyjma třetích Strážců, druhé série Lokiho a trojky Deadpoola už nevěřím absolutně ničemu. Tohle je průser. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí Ant-Man si po vzoru svých MCU předchůdců opět pohrává s multidimenzionálními mnohovesmíry, ale tentokrát mi tato pestrobarevná CGI jízda nesedla. Říše kvant mi svou atmosférou a bohatým osazenstvem místy hodně připomínala (libovolné) Star Wars, což ale nebylo vůbec na škodu. Co mě však nejvíce bilo do očí, byla postava M.O.D.O.K.a - něco tak perverzního jsem už nějaký ten pátek v kině neviděl. To ani Weasel z konkurenční dílny DC nebyla tak úchylná. Rudd, Lilly, Douglas i Pfeiffer se fakt snažili, ale scénář jim házel úspěšně pod nohy ("socialistické") klacky. Murrayho cameo bylo nemastné-neslané a z Majorse i Newton jsem měl rozpačité dojmy. Tři (mravenčí) hvězdičky! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Tento film, Thor: Láska a hrom (2022) a Marvels (2023) boli natočené v rovnakom čase, pričom každý z filmov sa natáčal inde, Thor v Sydney v Austrálii), Marvels v New Jersey, Los Angeles a Buckinghamshire a tento v Atlante, Turecku a Londýne. (Pat.Ko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama