Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (216)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Priveľa postáv, málo dielov (6 bolo neskutočne málo na ten dejový pretlak), až detinská akcia a čo mi chýbalo najviac bol samotný Hawkeye. Síce seriál má jeho meno ale stále sa tam niekto pretláčal do popredia. Neskutočne sklamala akcia, ktorá bola doslova detinská a to naserie, keďže Hawkeye je neskutočný borec a hlavne ZABIJÁK!!! Ale áno, sme v Marvele a nie DC. Fuck, toľká škoda... ALE!!! Veľké body zbierali dialógy, ktoré vedeli poriadne vymačkať emócie a herci sa tak mohli poriadne vyhecovať. Prvý skokan z Netflixu zaskočil, ale nepotešil. Dostal síce McUgrade, ale MEH... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Hawkeye sem po pravdě nic moc nečekal,protože mi nikdy jako postava nepřišel extra zajímavý.Nakonec sem byl ale příjemně překvapen a i když tahle série nemá pro MCU nějakou extra přidanou hodnotu a nijak extra ho nerozvíjí,jako celek je to příjemná svátečně laděná oddechovka.Clint je sympaťák,Kate Bishop mi taky nijak nevadila a když se na scéně objeví okouzlující Florence Pugh,krade si scény pro sebe a upřímně doufám,že se bude objevovat častěji,popřípadě nějakým způsobem nahradí Natašu.Jestli tahle série přinesla něco zásadního - možná menší spoiler - tak je to účast Wilsona Fiska a tím pádem náznak toho,že bychom se snad brzy mohli dočkat Daredevila (ve kterého jsem doufal v posledním díle,leč nedočkal sem se)...80% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že seriálové marvelovské doplňky mě zatím moc nebrali a celý marvelovský vesmír bych si bez nich dokázal představit. Hawkeye je však jiný a dokonale si mě získal. Celý seriál funguje po stránce nádherné vánoční atmosféry, která funguje lépe než v jiných čistě vánočních filmech. Zároveň je zde fantastické duo, kde perfektně funguje chemie a nejednou si tak divák vzpomene na různé klasiky buddy movie žánru. Příběhově celý seriál zaujme hlavně tím, že se zde výjimečně nezachraňuje celý svět, ale celá zápletka je příjemně přízemní a uvěřitelná. A pro všechny zarputilé, komiksové fanoušky je zde připraveno pár příjemných překvapení a některé známé postavy jsem opravdu nečekal. Všehovšudy příjemné překvapení, které je zábavné, příjemné a k dokonalosti chybí jen nějaké zásadnější momenty, nebo kvalitnější akce (na té jsou vidět tvůrčí rezervy). ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najmenej zaujímavý člen The Avengers dostal svoj seriál. A viete čo? Prvé tri diely boli dosť pohodové. Fungovalo to najdôležitejšie, a to chémia Jeremy Renner vs Hailee Steinfeld. On odmeraný, ona nadšená. On zachraňuje čo sa dá, ona veci komplikuje. Proste veterán vs nováčik, kde dobre padol odľahčený štýl. V druhej polovici seriálu sa však začalo oveľa viac tlačiť na city, vytváralo sa drama, a to už tejto dvojici sedelo oveľa menej. 6 dielna jednohubka, ktorá si však neudržala svoje úvodné sympatické, zábavné vyznenie a chcela byť ku koncu až moc avengerovsky "dospelácka". ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nějakou dobu jsem se na seriál těšila, ale schválně si ho nechala na svátky. A dobře jsem udělala :) Hawkey je povedený kousek se skvělou atmosférou, kde všechno funguje přesně tak, jak má. A konečně někde nejde o konec světa!!! Osvěžující a z mé strany neskutečně žádané  :) tohle se moc povedlo  :) ()

Galerie (77)

Zajímavosti (79)

  • V této epizodě se poprvé v rámci MCU vysloví Clintův (Jeremy Renner) alias, Ronin, když se draží předměty, které používal po rozpuštění Avengers ve filmu Avengers: Endgame (2019). (Kubaaa97)
  • Časté opakování slova „bro“ členy Tracksuit Mafie je referencí na komiksy, kde jej používají téměř v každé větě. (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama