Reklama

Reklama

Batman a Robin

  • USA Batman & Robin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Milionář Bruce Wayne, který se skrývá pod maskou Batmana, se musí postavit vědci Victoru Friesovi, jenž se po nehodě v laboratoři změnil ve zločinného Mr. Freeze. Ten musí udržovat svou teplotu na bodu mrazu a v bizarním ledovém sídle se pokouší najít lék pro svou hibernovanou manželku. K provozu laboratoře, a zejména pak svého mrazícího brnění, potřebuje diamanty, které uloupí a ani Batman s Robinem mu v tom nedokáží zabránit. Protože jeho spotřeba diamantů je obrovská, podaří se Batmanovi vlákat ho do pasti na aukci a zajmout. K útěku mu pomůže Poison Ivy, dříve dr. Isley, která hodlá nastolit na Zemi vládu rostlin. Poison nabídne Freezemu spojenectví, nehraje s ním však čestně. Odpojila totiž od přístrojů jeho ženu a svedla to na Batmana. Mr. Freeze přísahá, že se pomstí a zmrazí svým novým vynálezem nejen Batmana, ale i celý Gotham a po něm celý svět. Pokud mu v tom chtějí Batman, Robin a jejich nová spolubojovnice Batgirl zabránit, nesmějí zaváhat ani na okamžik. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (854)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nevím, co je na Batman a Robin tak závadného, že se tady tolik nelíbil. Mně přišel v pohodě, a kdyby se přidalo více stylové akce, tak bych neváhal hodnocení zvednout. Clooney byl v té době relativně nepříliš známý a neokoukaný herec, s tehdy oblíbeným Chrisem O´Donnellem, vytvořili dobré duo. Herečky, jako Uma Thurman a Alicia Silverstone, nebyly také vůbec k zahození. A hlavní hvězda filmu Arnold Schwarzenegger se sice do filmu nehodil, ale bylo vidět, že ho role bavila. Zajímavě to režijně pojal veterán Joel Schumacher, který stavěl na velkolepé barevné stylizaci a bombastických akčních scénách. A stejně žádný filmový Batman nedosahuje kvalit comicsu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Náhodou super zábava. Nejsem batmanofil a můžu tedy s čistým svědomím napsat, že podobně imbecilní a nedospělou velkoprodukci bych uvítal daleko častěji - ono to totiž fakt vypadalo, že každý před kamerou si je vědom toho, jak srandovní guláš Schumacher připravuje. Není tam vlastně šance na vydechnutí - Arnold sází od druhé scény jednu perlu za druhou, Thurman vypadá snad nejlépe ve své kariéře, Clooney je sympaťák, který se tu nějak ocitnul a dokáže to ustát, a ty barvičky všude kolem... Drogové požužňáníčko. Ten film předchází neuvěřitelně opulentní pověst, a stejně mě svým způsobem rozsekal - až teď zcela plně chápu, proč se Chris Nolan rozhodl vydat zrovna na tuhle záchrannou misi.. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Skvělý příklad hollywoodské demence. Hercům museli asi hodně, HODNĚ zaplatit, aby se k něčemu tak trapnému propůjčili, jinak to nechápu - tolik slavných jmen a takový ostudný filmový průser. Kdyby za ten rozpočet radši odchytili a kastrovali toulavé kočky celého světa nebo udělali něco podobně užitečného pro lidstvo... Joeli, Joeli, Tvé filmy sice mají kolísavou úroveň, ale obvykle oscilují mezi průměrem a skvělými kousky. Tak proč taková hnusná, smrdutá kaňka ve Tvé jinak přijatelné filmografii? Hvězdičku za to, že jsem tu hovadinu viděla celou a nepozvracela se (to jsem byla mladší a hloupější - dnes už bych si postavila kýbl vedle křesla). Možná jsem si trochu ucvrnkla smíchy - hlavně při kreacích pana guvernéra:-). 19% ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tohle není nic než Američany vykradený Mrazík. Pozor SPOILER: Jde takhle Árnie domu z nákupu. Má novou uniformu od Cyberdyne Systems, tak si v dobré náladě prozpěvuje. „Vyrostla krásná jedlička tam mezi modříny, zelená byla celičká od jara do zimi….Zelená byla celičká……Ale ale. Co je to tu za nepořádek??“ prrrrrr A mrakodrap je krásně zasněženej……Pak za rohem na Broadway potká Umu. „ Drž hubu dědku!!! Nevidíš, že mrznu?“ Zařve Puma necitlivě. A spustí svým koloraturním sopránem. „Róóóóózvíjej se poupááátkoóó. Néééjkrásnější z květůůůů…..“ Je jasný, že tenhle střet nedopadne dobře. Doporučuji všem milovníkům pláštíkových komiků. 20% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

No, osobne si myslím , že to je mohutne podhodnotené, pretože film videný s debilným dabingom bráni vyniknutiu nepreložiteľných dvojzmyselných hlášiek, ktorými ho Schumacher tentokrát napumpoval. (No ale i tak by tá časť hodnotiacich odpadom! musela fluently spíkovať ingliš! ) Ale to len za seba a hnedˇ na úvod. No a Džordžík Kloník by už konečne mohol prestať pri gentlemanských gestách pokyvkávať hlavičkou a telíčkom , ako na strunkách, zatiaľ čo guvernérov debilný akcent - Jes, jes, kil dem, kil dem, destroooj evrifink! hravo zamaskovali tým, že pre istotu jeden tiež drbli do úst i Ume. Hoci to nebolo namakané ako jednička, tuna mi to kolíše na 4,5* drahí ignorantskí priatelia! ()

Galerie (181)

Zajímavosti (48)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 1997 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Zemřel režisér Joel Schumacher

Zemřel režisér Joel Schumacher

23.06.2020

Ve věku 80 let zemřel slavný scenárista a režisér Joel Schumacher. Tvůrce poslední rok zápolil s rakovinou, nakonec však tento boj prohrál. Schumacher, jenž svoji homosexualitu od počátku kariéry… (více)

Costner vs. Superman, Hardy vs. Batman

Costner vs. Superman, Hardy vs. Batman

25.02.2011

Přípravy na návrat nejslavnějších superhrdinů jsou v plném proudu. Zack Snyder chce do nové verze Supermana (v hlavní roli Henry Cavill) stůj co stůj obsadit Kevina Costnera. Ten už pěkných pár let… (více)

Reklama

Reklama