Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šikanovaný student vojenské akademie dostane za úkol uklízet v katakombách pod kaplí. Při svém úklidu narazí na místnost, kde je mimo jiné ukryta kniha Satanova. S pomocí počítače přivolá Satana a pomstí se všem, kdo mu činili příkoří. (JohnSmith)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

666teen 

všechny recenze uživatele

Don´t Skype with Satan! Vymaštěná guma-čekatel si v reakci na šikanu vytáhne z Applu dvojky smlouvu s Peklem. Infernální chyba. Bavím se jako čert...Víte jak by vypadala slavná sprchovací scéna z Psycha, kdyby místo chudáka Normana vlezlo do vany prase? Já si to taky neuměl představit. Je to chro, chro, choré. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vraždící prase z Pekla! Jéésh, tohle byl strašný osmdesátkový film. Evilspeak je nudný horor o trýzněném chlapci ve škole( ono o šikaně se ani moc mluvit nedá,jelikož krom vyhození kšiltovky z okna, mu nic jiného neprovedli). Zápletka je předvídatelná, herci jsou k ničemu, efekty strašné a gore jsem se dočkal až závěrečných 10 minut,což je žalostně slabé a film se dostává na absolutní dno,jakmile prase začne zabíjet lidi ! Správně PRASE!! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bubba Bully Team vs. kadet „Cooperdick“ a jeho satanistický software Esteban. Prostředím vojenské akademie to připomene pokračování The Omen, ale už od předělu mezi prvními dvěma scénami (useknutá hlava očividné figuríny - výkop školního mače socceru) tomu nelze upřít osobitost. Pod finále s útočnými vepři už sice praskal tenký led jezera parodie, ale Weston to i díky temným chorálům a divácké shovívavosti nakonec ustál. Produkční zajímavostí je, že se pro účely natáčení částečně zrekonstruoval zchátralý kostel v South Central Los Angeles a kněz, který v něm dříve pracoval, před tím zázrakem poklekl a modlil se k Bohu. To ještě netušil, že jej štáb za pár dnů spálí do základů. Nedivím se, že to byl oblíbený film Antona Szandora LaVeye.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První hlavní role herce a uchyláka Howarda dopadla na výbornou. Howard je typ herce kterýho když vidím tak jsem rád, má správně nechutnej výraz a už od pohledu vypadá na nechutnýho hajzla(což udajně není, prý je to veselý a hodný chlap), a já ho mám celkem rád. Ale i tak jsem se bál že neutáhne celej film sám. Ale opravdu jsem se zmýlil. On to utáhl a hrál výborně. Jen teda to není moc horor jako spíše film o šikaně která se na konci dost obrátí. Konec je jedna velká gore scéna a výborná. A ta šikana a způsoby šikany byly výborné. Nic přehnanýho a zároven jste fandily Howardovi at je všechny nakope. Příjemnej méně známej film. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že ten film nemá jedinou kladnou sympatickou postavu. To mě docela mrzí, protože s hrdinou, s nímž by se dalo soucítit, by byl Evilspeak špičkovým hororem satanského subžánru. To otravné obtloustlé individuum v hlavní roli jej však v mých očích znatelně táhne dolů - ne že by hrálo jakkoli špatně - spíš naopak - ale prostě si neumím stoprocentně vychutnat film, v němž mě všichni štvou. Alespoň že to ten tlouštík se svými zvířecími kamarády ve finále pěkně rozjel. Opravdu báječný závěr. 7/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Clint Howard a Don Stark sa dohodli, že sa nebudú stýkať počas natáčania filmu, aby sa udržal nepriateľský vzťah medzi ich postavami vo filme. (beso74)
  • Ve Velké Británii byl film zakázán a umístěn na seznam tzv. "Video Nasty" filmů. (hladass)

Reklama

Reklama