Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (200)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla absolutní pecka! Sice je mi jasný, že ten film pro odležení bude ještě větší pecka, ale proč to sem nenapsat hned. Mám slabost pro tyhle příběhy, kde strašně dlouho není jasné, o co přesně jde, ale zároveň je to celou dobu strašně napínavé a děsivé. Protože kdyz malý divný kluk, kterého navíc ve škole šikanují, začne ve zdi svého pokoje slyšet hlas...je to jeho představivosti, způsob projekce, který mu radí, jak na věci nebo je něco vážně ve zdi? Přece jen, už jenom to, jak vypadá dům, ve kterém bydlí rodina malého Petera...já bych tam večer neusnula nejspíš ani jako dospělá. A potom se začnou dít věci, které jsou absolutní psycho, přičemž se ukáže, co se děje v domě doopravdy. A to bylo, jako že fakt bylo. Aby vše skončilo v brutálním závěru, který je hodně nechutný, až do úplného závěru, který je příjemně děsivý. Skvěle zahrané. Celá rodinka byla uvěřitelná celou dobu a podle toho, jak se odkrývalo, co se dělo. Navíc je Pavučina skvěle natočená. Jak v momentech dětského strachu, tak v děsu prozrazení všeho. Navíc tady nejsou žádný laciný jumpscary, když to k tomu vyloženě vybízí. Hudba perfektně funguje se stupňováním strachu. A při druhém shlédnutí se moc těším, až si vychutnám ty skvělé momenty,  navíc film obsahuje spoustu skvělé práce s kamerou. Vážně povedený film, kde jsem byla napnutá každou minutu stopáže. Říkám tedy: jupí! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak od Pavučiny jsem čekal teda daleko více. Recenze mě navnadily na parádní kousek, ale fakt jsem popravdě mírně zklamán. Ale začneme tedy hezky popořádku. Co se týče audiovizuální stránky, tak film patří mezi tu nejvybranější smetánku. V tomhle ohledu nemohu na jeho adresu říct ani popel. A herecké osazenstvo též září (Anthony Starr je fakt neskutečný....Co on dokáže zahrát jen prostřednictvím své mimiky? Fakt úžasný výkon). Jenže jako problém vidím samotnou ústřední zápletku, ta mě tolik totiž nestrhla. Ono reálně film ve svém průběhu krásně graduje, ale závěr za mě vyšuměl docela do ztracena. Za mě se tvůrci rozhodli pojmout uzavření tohoto mysteriózního snímku jako lacinou vyvražďovačku bez sebemenšího nápadu. Je to škoda, protože náběh na něco vymazlenějšího tady fakticky byl. Za mě dávám 6/10 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZATÍMCO TY SIS STĚŽOVAL VE SVÝ TEPLÝ POSTÝLCE, JÁ TRPĚLA MEZI PAVUČINAMI A KRYSAMI …“ Jako… uběhlo 30 minut a já jsem spokojenej! Zajímavý téma, zpracování i atmosféra. A to ani nikdo nestraší… a když jo, tak mně po těle přeběhnou „zimomriavky“. Pravda, v tom závěru trochu serou na logiku, ale často to bejvá horší…  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedním z producentů je Seth Rogen. 2.) Tvůrci se mmj. inspirovali příběhem Edgara Allana Poea „The Telltale Heart“. Krátký příběh se točí kolem paranoidního muže, kterého děsí neustálý hluk pod prkny na podlaze jeho domu. 3.) Thx za titule „lordek“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený, skvěle zahraný (Antony Starr a Lizzy Caplan jsou perfektní) horor. Během sledování první poloviny jsem si říkal, že tohle má nakročeno velmi dobře. Pak, ale se film dostane do závěrečné třetiny a celé to začne být děravý, nelogický. Říkal jsem si na konci jestli tohle myslí tvůrci vážně. Dokonce jsem se v jeden moment musel zasmát. Pavučina je ve finále zklamáním, ale jedná se o fajn záležitost na kterou by se určitě divák, který má rád horory měl podívat. Jen to bohužel po stránce scénáře selhává. P.S. Závěrečná scéna je shit. 6/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dokáže utrhnout člověku hlavu, ale přeprat se v pohodě nechá. Kašlu na logiku, jsem upřímně i docela rád za závěrečnou akčnější dvacetiminutovku, protože nejde do nekonečna něco stále budovat a pak nic nepředstavit. Každopádně Peterovi rodiče by mohli směle kandidovat na rodiče roku v kategorii Velmi divní. 60% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno