Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

lamps 

všechny recenze uživatele

Koncept má samozřejmě fatální logické díry a trochu ztrácí efekt, pokud znáte jednu čarodějnickou epizodu Simpsonových… Ale sakra, já byl nervózní a každý přesně načasovaný zvrat jsem si hrozně užíval. Na Pavučině je nakonec nejvíc nešťastné, že v závěru bezpečně zúročí načrtnuté motivy a primárně zůstává mainstreamovým hororem, ačkoli mířila k vyššímu a ojedinělému vysvědčení. Jenže práce s těmito motivy v čele s odvážným rozhodnutím démonizovat na pohled milující příměstskou rodinu je natolik jistá, že žánroví fandové by měli vzít kina útokem. Ač nedosahuje jeho kvalit a nechce se jim přibližovat, loňského Barbara Pavučina připomene opakovaně. Neobejde se bez lehce nadpřirozených motivů a ve finále následuje obvyklou hororovou šablonu. Jenže provedením je většinou vítaně realistická a má vtahující příběh i proto, že obvyklé hororové šablony umně převléká. 80 % ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní som si povedal, že to bolo celkom fajn, len ten záver dosť stuctovatel dojmy. Keď som si však spätne v hlave prehral zásadné momenty a reakcie postáv, tak výkričníky vyskakovali celú dobu, a nie len na záver. Len som sa snažil ich počas sledovanie usilovne ignorovať. Bez priameho pôsobenia atmosféry, kde je všetko a všetci divní, išlo vlastne o dosť veľkú tuctovku so zbytočnými logickými dierami. SPOILER: Prečo boli rodičia tak moc prepálení náckovia?, prečo zakopali tak strašne plytko? prečo učiteľka bola porno blbka?... Dajte si radšej Zhoubné zlo (2021) ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Upřímně, z tohoto snímku jsem opravdu zklamaná. Jevilo se to jako kvalitní počin, tu naději umocňoval ještě podařený trailer, ale..... za nic na světě nevěřím, že to má jen 88 min, strašně se to táhlo a nic zásadního se tam nestalo. Některé scény nedávaly hlavu ani patu. Jediné co mě na tom bavilo byla úča a psycho máti. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZATÍMCO TY SIS STĚŽOVAL VE SVÝ TEPLÝ POSTÝLCE, JÁ TRPĚLA MEZI PAVUČINAMI A KRYSAMI …“ Jako… uběhlo 30 minut a já jsem spokojenej! Zajímavý téma, zpracování i atmosféra. A to ani nikdo nestraší… a když jo, tak mně po těle přeběhnou „zimomriavky“. Pravda, v tom závěru trochu serou na logiku, ale často to bejvá horší…  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedním z producentů je Seth Rogen. 2.) Tvůrci se mmj. inspirovali příběhem Edgara Allana Poea „The Telltale Heart“. Krátký příběh se točí kolem paranoidního muže, kterého děsí neustálý hluk pod prkny na podlaze jeho domu. 3.) Thx za titule „lordek“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Strasne super vec, takovej koktejl zanru jsem dlouho nevidel..film si vas taha az do konce, kdy po kazdych 30min switchuje a vy mate drzku otevrenou..homelander tu jede totalniho zmrda a je radost ho videt konecne i v nejakym top filmu..jsou to strasne nabity a silny 3hvezdy --> film tahne dolu malej rozpocet a cgi monstra.. ps: zkurvena zed! ted to slysim taky! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama