Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní som si povedal, že to bolo celkom fajn, len ten záver dosť stuctovatel dojmy. Keď som si však spätne v hlave prehral zásadné momenty a reakcie postáv, tak výkričníky vyskakovali celú dobu, a nie len na záver. Len som sa snažil ich počas sledovanie usilovne ignorovať. Bez priameho pôsobenia atmosféry, kde je všetko a všetci divní, išlo vlastne o dosť veľkú tuctovku so zbytočnými logickými dierami. SPOILER: Prečo boli rodičia tak moc prepálení náckovia?, prečo zakopali tak strašne plytko? prečo učiteľka bola porno blbka?... Dajte si radšej Zhoubné zlo (2021) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZATÍMCO TY SIS STĚŽOVAL VE SVÝ TEPLÝ POSTÝLCE, JÁ TRPĚLA MEZI PAVUČINAMI A KRYSAMI …“ Jako… uběhlo 30 minut a já jsem spokojenej! Zajímavý téma, zpracování i atmosféra. A to ani nikdo nestraší… a když jo, tak mně po těle přeběhnou „zimomriavky“. Pravda, v tom závěru trochu serou na logiku, ale často to bejvá horší…  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedním z producentů je Seth Rogen. 2.) Tvůrci se mmj. inspirovali příběhem Edgara Allana Poea „The Telltale Heart“. Krátký příběh se točí kolem paranoidního muže, kterého děsí neustálý hluk pod prkny na podlaze jeho domu. 3.) Thx za titule „lordek“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie som veľký fanúšik hororov s detskama, nakoľko poväčšine ani z ďaleka nevedia naplniť to, čo sa od hororu očakáva. Čo sa tejto “Pavučiny” týka, čakal som to horšie, pričom prvá polovica bola skôr rodinnou drámou, než žánrovou záležitosťou. Každopádne, potom to už bolo lepšie a práve zato tá tretia. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Cobweb zaujme predovšetkým tým, že napätie buduje vďaka atmosfére a absentujú tu klasické ľakačky. To ale neznamená, že tá atmosféra a budovanie napätia je dokonalé. Cítiť, že ide o materiál skôr do Kabinetu kuriozít a 50 minút by bohato stačilo. To platí ako pre dej, tak pre ústrednú myšlienku. Čo z nás (u)robí kruté okolie, s tým môžeme síce bojovať, ale úspešní byť nemusíme. V tomto smere si tvorcovia svojim spôsobom nechávajú otvorené dvierka pre druhú časť. Určite je plusom, že samotné monštrum vidíme iba v náznakoch, tieňoch a v celkovej kráse v podstate nikdy. Či to stačí k tomu, aby sme tento horor vyhlásili za originálny, by som pochyboval. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kdo víská tvé vlásky... a zdalipak z lásky?“ Výživný a docela chutný rodinný horor, zajímavě vonící po skořici, aneb školák deratizátorem. Finále filmu mě pak navrátilo do dětství, kdy mi sestra kradla hračky a já ji za to tahal za vlasy. Naštěstí krátké, účes typu „hrnec.“ Vzpomněl jsem i na ZDŠ a OKÉNKO ŘEDITELNY: [][] Jaká má být správná učitelka matematiky? 1) Zvědavá jak opice, vyptávat se nejvíce. 2) Vlezlá až do ložnice, v skříni hledat kostlivce. 3) Drsná jako Rambice, mít široké zornice. [][] Též státnice z psychologie, červený diplom z podezíravosti a černý pás v judu vítány. Při návštěvě rodiny problémového žáka má být taktní a používat neutrální otázky, např. „Dobrý den. Máte sklep? A mohla bych ho vidět?“ Měla by být i hudebně nadaná a znát písničku Jiřího Suchého:  Pramínek vlasů ... jí ustřihnu potají, já blázen pod polštář chci si ho dát... ačkoli sny se mi zásadně nezdají, věřím, že dnes v noci... budou se zdát!“ Užijte si dlabání dýní, Halloween s husí kůží i vypečenou šikanu: „Trick or treat!“ Aneb: „Koledu, nebo vám něco provedu! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno