Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tam kdesi pod bílou maskou se kdysi skrývalo čisté zlo, ale postupem dílů a času je tím jediným co se pod maskou skrývá ksichtík pana kaskadéra. Šestý díl Halloweenské ságy je v celku nicotným hororem, který se seč může snaží tvářit jako srdnatě vybojované dobré pokračování. Přes porci brutality a několik záběrů v moderním hávu ovšem stále prosvítá ubohý scénář těžící z Xtého pokolení rodiny Strodeových. Za zmíňku stojí docela slušný výběr prostředí psychiatrické léčebny. Ale to ostatní už jaksi neplní svůj účel a proroctví s nějakou snůškou mytologických nesmyslů, to už nemá s Carpentrovým opusem nic společnýho. Dvě hvězdičky dávám proto, že pokud tenhle předkrm nebudete kousat a zhltnete ho celý, pak vám hned nedojde že je to pěkně hnusné papání. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Halloween 6-ka mi paradoxne prišla zábavnejšia ako predchádzajúci diel, môže za to ešte stupidnejší scenár (naj je emocionálna scéna medzi Michealom a Dr. Loomisom!!:) ale v tomto prípade to vôbec nevadí. Sem tam sa dokonca podarí nastoliť aj celkom hustú atmosféru, ale inak je to len ďalší hororový kolovrátok.. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi jedna známá říkala, že Michael Myers je pro ni svou chladnokrevností, bezcitností a odlidštěností sexuálně nejpřitažlivější filmová postava. Že mě to zaujalo, o tom žádná - ale ačkoli nevím, z kterého filmu získala ten dojem, jsem si skoro jistý, že z H6 to nebylo. Míša nám tu degradoval na blbečka, co místo zábavných jatek slouží směšný druidský sektě. Schylovalo se k tomu vlastně dlouho - narážky na keltské bohy byly už v H2, H4 i H5, tady dostaly konkrétní podobu, je ale třeba říct, že bohužel. Krev opět šplíchá jak se patří, 13 mrtvol (tentokrát snad kompletně všech nesympatických postav, za celý film se kromě Michaela neobjevila jediná, která by mi byla nějak bližší a nepřál jsem jí pomalou smrt) mluví za vše, ale celkově jde o nelogický příběh plný hloupých chyb bez napětí i tempa, zmatený střih a úhly kamer, což mělo asi naznačit, jak je to akční. Na Loomisovi je vidět, že Pleasence už toho fakt měl dost, a protivný Tommy Doyle Paula Rudda mě iritoval do poslední minuty. Škoda, že ho Myers neoddělal už v sedmdesátým osmým, aby se scenáristi trochu víc snažili. Pro srovnání jsem si ale hned po H6 pustil tentýž film v Producers Cut a nestačil se divit. V mnoha ohledech šlo o lepší film - ledacos se vysvětlilo (třeba proč nemá Loomis jizvy, kde se vlastně vzalo to dítě - jo, Myers si s neteří regulérně zapíchal - nebo proč při závěrečné bitce Michael tak hekal), ledacos bylo jinak (smrt Jamie) - jenže ledacos byly úplný pitomosti ve stylu keltských bohů a že když někde rozsypete kouzelnej prášíček, Majkl přes něj nemůže projít. Hrůza. Dvě hvězdy patří klasické verzi (možná to je slabý film, ale pořád je to Michael Myers!), Producers Cut by dostala o jednu víc. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pětka byla ucházející, se stále nadupaným doktorem Loomisem, ale pokazil jí podivný význam konec se snahou přesměrovat vysvětlení Myerse někam jinam. A právě tohoto úkolu se zhošťuje šestka, s pofidérním společenstvím druidů, jen tak na začátku směšně zlikvidují postavu Jamie hranou jinou herečkou a pak se vrhnou do krvavé lázně s unaveným Loomisem a naprosto pitomým dějem. Smutné, smutné. Donald Pleasance to měl s hrdostí zabalit po svém výborném výkonu v pětce. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Srší takým lacným a chaotickým dojmom.Spracovanie a dej sú mdlé,nevýrazné a aj nelogickosť postav ma udivovala a prisprosté dialógy,hlavne v rádiu boli výživno pridrbané.A po hereckej stránke to tiež nebola žiadna sláva.Vraždy boli pod úroveň Majka Myersa,toto nebol jeho rukopis.Ešte aj postavy boli nesympatický lúzri.Príbeh sa snažil byť troška originálny ale to vôbec nevyšlo.A tie rušivé záblesky,čo boli dosť často vo filme ma vytáčali.Tu bol čistý masaker ale aj tak veľmi slabí diel série. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Pracovní název byl "Halloween 666: The Origin of Michael Myers". V Americe můžeme vidět i název “Hall6ween". (Stocki)

Reklama

Reklama