Reklama

Reklama

Pátek třináctého 2

  • USA Friday the 13th Part 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Worhees - o kterém si všichni mysleli, že se utopil v Crystal Lake - se vrací s obrovským arsenálem zbraní a mstí se neznámým lidem, kteří táboří u jezera. A začíná hrůzostrašná podívaná! Pět let po masakru rozpoutaném v nově otevřeném prokletém táboře Křišťálové jezero šílenou Pamelou Voorhees, nesmyslně mstící nešťastné utonutí svého syna Jasona, je zprovozněn sousední tábor. Jenže Jason nezemřel a nezemřela ani žízeň jeho matky po pomstě na nové generaci táborových vedoucích a každém, kdo se motá kolem. Začíná další bouřlivá noc u Křišťálového jezera a s ní další hrůzná jatka. Pokračování úspěšného kempařského slasheru Seana S. Cunninghama debutujícího Steva Minera. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (278)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je slabší než ten první, v první polovině se poměrně táhne a teenageři se mi v minulém díle také líbili více. Na druhou stranu hudba je stále povedená, vraždy stojí za to a poslední půlhodina a závěrečná naháněčka je lepší než v předchozím filmu, kde se tak nějak vlekla. Tady to mělo spád a klidně to mohlo trvat ještě déle. V závěru měl film opravdu perfektní a atmosféru, která v první půlce tak nějak chyběla. Jason měl lepší styl než jeho matka. S tím pytlem na hlavě sice vypadal možná i legračně, ale atmosféru to mělo. Být celý film tak dobrý jako jeho druhá půlka, bylo by to na 5 hvězdiček! Bohužel, ta první půlka takovou atmosféru nemá. Takže za 3 silné hvězdičky. Pořád dobrá zábava. Uvidíme, jak na tom bude třetí díl. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Konečně se objevuje můj vzor. Trvá to,než se ukáže a ještě s pytlem na hlavě a chová se jako malé dítě,ale co se dá dělat,je to dement z lesa. A to více je tenhle díl zajímavější,zvláště,když třeba nijak neznáte Jasona,ale myslím,kdo by ho na csfd neznal je to veliké překvapení. Tak trochu jako první díl,ale máme tu Jasona.Konečně! ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Trošku lepšie než jednička ale stále žiadna sláva. Celá mytológia okolo Jasona nie je vymyslená zle, ale bohužiaľ tie filmy okolo sú dosť srágora. Sorry, rednek vo flanelovej košeli a sáčkom na hlave nevbudzuje žiadny rešpekt. ale je to stále lepšie než ako 60 ročná žena v pästnom súboji s teenegerkou vo finále jedničky. Stále nechápem ako táto séria môže byť hádzaná do jedného vreca s Halloweenom alebo Nightmare on Elm street. Snáď pochopím pri trojke a ak nie spánom Vorheesom to vzdávam. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Hloupé, staromódní a předvídatelné. Takový je druhý (ale ne jediný) díl kultovní série Friday the 13th, který poprvé představuje dospělého a vražedného Jasona s pytlem místo hokejové masky. Ve svých počátcích to ještě není ani zdaleka takový hromotluk, ale spíš takový vraždící chcípáček. Prostě parádní podívaná ve stylu 80. let :-) ()

salalala 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé co jednička. Opět parta teenagerů, kteří nevěří v to, co se tady stalo. A opět dostanou za vyučenou. Konečně je tady Jason, sice s pytlem přes hlavu, ale je to on. Zabíjí někdy efektivně (hlavně ten invalida, ten byl dobrý), jindy je to obyčejné. Ani režijně to není žádná pecka, lekačky se dají čekat, takže nepůsobí a to, že mnohdy vše nesledujeme vrahovýma očima, ale je to jen matení, se dá za chvilku odhadnout. Jinak kamera je dost dobrá a zvědavá :)) (hlavně holčičí zadečky) a i ta hudba je poměrně zneklidňující. Navíc je ten film krátký, takže rychle uteče, i když závěrečná vyvražďovačka začne poměrně pozdě. Prostě je to hodně podobné jedničce, na kterou to dost odkazuje (úžasná scéna s hlavou maminky) a ničim to nevybočuje z průměru. Dám tři hvězdy, 60% a rozhodně půjdu i do trojky. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (38)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku a Nórsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama