Reklama

Reklama

Oni

Trailer 1

Mladý muž James se uprostřed noci vrací se svou dívkou Kristen ze svatby kamaráda. Mezi oběma je cítit jasné napětí, protože Kristen předtím na oslavě odmítla Jamesovu nabídku k sňatku. Krátce po čtvrté hodině ranní někdo zabouchá na dveře. James otevře. Venku stojí mladá žena, které není vidět do tváře a která se ptá, jestli je Tamara doma. James odpoví, že to bude asi omyl, rozloučí se a zavře dveře. Poté odjede koupit cigarety. Někdo opět bouchá na dveře. Kristen ze strachu volá Jamesovi, aby se vrátil, ale hovor je zničehonic přerušen. Dívka se vrací do kuchyně, kde ji, aniž by o tom věděla, sleduje z chodby muž v masce. Když si chce opět dojít pro telefon, zjistí, že přístroj nikde není, a začne panikařit. Před domem uslyší ránu, odhrne závěsy na okně, a vtom ji vyděsí muž, který na ni zírá přes sklo. Kristen si všimne, že hlavní dveře jsou pootevřené. Běží je zavřít a vidí u nich stát ženu v masce. Schová v ložnici a slyší, že jde někdo do domu. Tentokrát je to James, který se vrátil z nákupu cigaret. Kristen mu vše vypráví. James chce volat policii, ale zjistí, že nechal telefon v autě. Když vyjde ven, najde své auto poničené a v dálce u lesa vidí stojící ženu... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (544)

Bart 

všechny recenze uživatele

Jako horor slušné, ale v celkovém kontextu rychle zapomenutelné dílo. A to i přes slušný hororový výkon hlavní představitelky a největšího taháku celého filmu. !!!SPOILER!!! Neurčité a otevřené konce mi u filmů obvykle nevadí, ale dívat se skoro hodinu a půl na to, jak tři lidi nejdřív psychicky terorizují jiné dva lidi, aby je potom zavraždili a já se ani nedozvěděl kdo to byl a proč to dělal, to je i na mě moc. !!!SPOILER!!! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ticho pred búrkou. Presne tak The Strangers začínajú. Snaha vzbudiť strach, zdeptať a inými spôsobmi odfajčiť psychické rozpoloželenie diváka funguje na jednotku. Na druhej strane a tej podstatnejšej, nemôžem prísť na odpoveď jednej veľmi relevantnej otázke. "Why are you doing this to us?" Prečo nám - teda im - to robíte? Zápletka jednoducho nemá logické vysvetlenie. Z prvo plánovaných troch hviezd zvyšujem na slabšie štyri, pretože prišla neodkladná potreba prepnúť zvuk zo slúchadiel na reproduktory. A nepýtajte sa prečo, vy supermani :) (áno, bál som sa) ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hezky “mansonovská” home invasion a pořádná napínačka, přičemž to napětí moc nefunguje :) Hlavní postavy by bylo fajn lépe poznat a mít zájem o jejich osud, trojice maskovaných killerů zase strádá na děsivosti. Když se vám někdo vyloženě snaží brnkat na nervy, ale přitom je to poloviční nuda... I tak bod za Liv - mega půvabná. ()

petero 

všechny recenze uživatele

THE STRANGERS rozhodne nie je film ktorý by niečím prekvapil, nemá žiadnu pointu, naviac v rukách začínajúceho filmára z toho mohol vzniknúť nazáživný videoprodukt na ktorý by človek najradšej zabudol. No našťastie opak je pravdou, film sa podaril, napätie funguje a za ten chladný záver podávajúci nevyriešený prípad svojim pohľadom a nehrajúcim sa na niečo viac, dávam kľudne o hviezdičku viac. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $52,597,610Tržby Celosvetovo $82,391,145Tržby za predaj DVD v USA $16,028,669 //počet predaných kusov 902,157║ Film čudák, no ako žiadny dej, prázdne postavy, budovanie napätia nulové,... o čo tam ako išlo? /20%/ ()

Galerie (77)

Zajímavosti (16)

  • Scénář filmu se původně nazýval "The Faces", tedy "Tváře." (Valsadora)
  • Režisér nařídil štábu, aby při natáčení vydávali různé zvuky, aby se herci lépe vžili do rolí a byli více vystrašení. (Dines)
  • Bryan Bertino dříve pracoval jako osvětlovač na nízkorozpočtových snímcích a reklamách. (Dines)

Reklama

Reklama