Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (336)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Paryby pro pablby. Odborným termitem „Slaboduše přeplácané pyré pro markantní idioty“ kategorizuje moderní filmově – teoretická věda takový audiovizuální počin, do něhož bez ohledu na žánrovou konzistenci či elementární vkus jeho paautoři, ve snaze neurovegetativně iritovat to nejretardovanější či asijské publikum, přitrouble pomelou jakoukoliv sebevětší, sebetrapnější a sebekýčovitější debilitu, která se jim při kreaturivním procesu objeví v müsli. A toto je učebnicový příklad ryzí definice výše zmíněné kategorizace. Již první díl, jakž takž snesitelný, pokud jeden hodil deku přes detektor přitroublých kokotin, hodně balacoval na hraně mezi „vinným potěšením” a „nevinnou lobotomií”, ovšem držel se alespoň žánrového schématu a vesměs se vyhýbal trapným ťamanským o-pičárnám a ryžožroutskému pýči. Satanžel díl druhý byl už zjevně plně financován výhradně chüjany, tudíž výsledkem je mimořádně pohlupavý eintopf nevkusné Ce-tung oligofrenie, kýčovitých, klišovitých a mentálně atrofovaných pičovin, žinantního rádoby tumoru, ztrapňování se Jasoně, ukrutného přehrávání protekčních žlutých a hnědých neherců, papundeklových paryb a hnusného digitálního mrdníku, spatlaného patrně v upirátěné kopii Sonny Fekas. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

V polévce čínské plavou... Číňani. Jen jednu hvězdu Statham zachrání.“ A já se tak těšil. Na parybu, na paniku, na pablby i na pana „Jsem drsnější než šmirglpapír!“ OKÉNKO BATYSKAFU: [][] Čím nás bosohlavá prehistorická obluda Statham krmí tentokrát a jaké závěry z toho plynou? ≈≈ Jacky Wu mačká joystick a cvičená paryba mu dává pac. Závěr: Megalodon šel s dobou a identifikoval se jako foxteriér. ≈≈ Obří chobotnice škrtí megalodona, až mu mega oči lezou z mega důlků. Leč vzápětí svá chapadla ovíjí okolo hrudníku a pasu čtrnáctileté Meiying tak něžně, že jí nezkřiví ani jediný pubický chlup. Závěr: Megachobotnice, ač  studenokrevná, byla vlastně teplá. ≈≈ Statham si plave v šestikilometrové hloubce jen tak. Upřesnění, plavky (naštěstí) měl, ale nic víc. Závěr: A výrobci skafandrů nebudou mít co žrát. [][] Klobouk dolů před... střihačem traileru, ten lákal dobře. Bohužel, v hlubinách pak číhal jen nepříjemně retardovaný mišmaš. ()

Reklama

Janek 

všechny recenze uživatele

Sharknado bylo zábavnější... Tohle je fakt shnilé béčko se směšne vysokým rozpočtem. Nefunguje tady nic :) nějak jsem čekal, že Ben Wheatley vystrčí pověstné růžky, ale asi veškerou zábavu zazdilo studio, když se rozhodlo, že takhle konina bude přístupná od 12 let. Nic úmornějšího jsem dlouho neviděl. A ještě se někdo ke konci rozhodl, že nechají hláškovat černocha! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času překvapivě zábavná blbina. Dvojka je už ale bohužel jenom blbina, na které je hodně vidět, že vznikla primárně za čínské peníze. Za ty sice vznikl i první díl, ale na něm to není tolik znát a dvojka se mnohem víc přibližuje specifickým nárokům asijského obecenstva. Místo jednoho žraloka jich je tu tak hned několik (a jeden větší než druhý) a k tomu je tu ještě obří chobotnice a něco jako dinosauři a logika tu dostává na pr*el asi tak 3x víc než v prvním filmu. Třetí hvězdu dávám za to, že sem se párkrát dost slušně zasmál, jen to asi nebylo na místech kde to tvůrci zamýšleli. Odlehčenost sice k těmhle MEGa béčkům patří, ale ne vždy to funguje ve prospěch filmu a to je přesně tenhle případ...50% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] I navzdory slabému hodnocení na CSFD i u prvního dílu, který mi krásně sedl, jsem se i na tohle pokračování těšil. Proč by to tak moc kritizoval, když mi to přišlo naprosto zábavné, a to ještě se skvělým Stathamem, který mě poslední dobou baví víc a víc. Jednička mi přišla víc serióznější, ale i ani u téhle dvojky nejsem moc zklamán. Dokonce se tu i Jason párkrát popere. První hodina je docela i napínavá. Ke konci se to utrhne víc ze řetězu a je to ujetější, ale tím správným způsobem, že jsem se docela bavil. I když té přehnané akce a výbuchů bylo trochu moc, že se to tím zbytečně prodlužovalo, přesto to byl takový zábavný letní úlet, který sice nepřekoná za mě vydařenou jedničku, ale i tak jsem se dobře bavil. I zbytek hereckého obsazení vedle Stathama bylo ok. I případnou trojku bych uvítal. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • V obavách o životní prostředí zamítla vláda Krabi (provincie v Thajsku) filmařům natáčet na dvou (nejmenovaných) plážích. (fiLLthe3DD)
  • Steve Alten o filme povedal: "Vždy som mal pocit, že toto je miliardová franšíza, len ju treba zrobiť správne. Ale ak to chcete urobiť správne, potrebujete správneho žraloka, správne obsadenie, správne naladenie. A Warner Bros. to maximálne zmákli. Producenti to zmákli." (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno