Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechápem niektoré odpady pretože ide o celkom slušný "hyperspeed" zombieovský horor. Od začiatku po koniec je to výborná zábava pri ktorej sa ani na sekundu nenudíte. Samozrejme, že v scenári sú dosť veľké trhliny, ale koho to trápi keď sa dobre baví. Ono o zombíkoch sa toho natočilo už dosť, takže vymyslieť nejaký originálny príbeh bude čoraz ťažšie. Pre mňa je číslo jedna stále Úsvit mŕtvych. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak předně, veterán Miner vůbec nectí předlohu. Lidé zde neumírají, ale pouze se mění v nesmyslně se pohybující lidožravce, což je důsledek nějakého omylem spuštěného viru. Miner je bohužel navíc značně za zenitem, nedokáže vykřesat opravdovou atmosféru, ani předložit sympatické postavy (Mena Suvari v hl. roli je...bezkrevná). Výhodou je hodně krátká stopáž, díky níž to slušně uteče. To je však na remake klasiky v rukou zkušeného režiséra trochu málo. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z těch lepších zombies hororů. Akce je dostatek, v podstatě ani dlouho ze začátku netrvá, než se to rozjede a film si pak uchovává akční spád až do konce. Zombíci jsou neskutečně rychlí, což mi přijde více akčnější, než slimácky se plazící mrtvoly, taky jsou docela hrůzostrašní. Velmi milé překvapení, tohle není béčko ani náhodou...Hodnocení zde je důkazem toho, jak se dá poměrně jednoduše zašlápnout skvělý film, proto se dívám i na ty, pro které tu většina uživatelů pochopení nemá. Navíc zombie, co nežere lidi, páč byl původně člověk vegetarián...něco takovýho tady ještě nikdy nebylo a v podstatě je to docela logická věc. ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Většina fanoušků zombi hororů zažije zřejmě zklamání. Jediný, kdo může dát nějakou hvězdičku jsou vyznavači jedné dlouhé, tupé, nekončící akce. Prvních 10 minut nebylo uplně debilních, ale pak to šlo opravdu rychle dolu. Všude nadopovaní superzombíci, pro které fyzikální zákovy zřejmě neplatí. Nechápu jak někdo může natočit něco tak neskutečně blbého. Většinou to nedělám, ale tentokrát jsem musel tak od půlky filmu občas pustit zrychený režim. A navíc, s Romerem to nemá nic společného, takže se na to nedívejte ani ze zvědavosti jako já. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Mena Suvari je sice zlatíčko, ale tady holka opravdu přestřelila. S pistolí v ruce vypadá směšněji než 200kg vážící hawaičan co krouží okolo náheho těla obručí hulahup. Zbytek herecké posádky jí v tom zdatně asistuje. Jelikož se ale jedná o celkem průměrný remake spíše akčního než hororového směru, musím dát tři hvězdičky, protože v dnešní době se dobré zombie filmy prostě netočí, a protozde slabý průměr potěší a postačí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)
  • Budova rádia se nachází na ulici Elm Street, která odkazuje na sérii Noční můra v Elm Street. (Holina)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama