Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 6

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 6

Recenze (992)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

O kousiček lepší než Afterlife, nekteré scény jsou dokonce i neotravné, ale pořád je to zmoklá slepice Mila Jo-jo-jo-joahááá, s prdelí narvanou v latexu a s nýtovačkou v ruce, jak otáčí hlavou tam a zpět. Kdyby všecky scény nebyly tak "suprově" zpomalený, mělo by to snad 45 minut. Opravdu to nezačne běžet příští týden denně ve 13:50 na TV Nova? Doporučil bych to maximálně fanouškům série, ale pochybuju, že to ještě nějaké má. 49% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No ty vole, môže to byt ešte horšie ? Asi hej. Aj keď úvod, spomaľovačky, hudba, Bingbing Li a rekapitulácia všetkých dielov potešila, ale to je tak všetko. Milla je furt celkom k svetu a akcii nieje málo, ale celý čas sa tu len strieľalo, aby sa naši hrdinovia dostali z bodu A do B a tam potom čo nám predhodia konečne niečo zaujímavejšie, hodia nám pred oči záverečné titulky. Nechcel som si tento diel vôbec pozrieť, ale keď už som videl prvé štyri diely a vrátili sa tu len ako reklama niektoré postavy s predošlých dielov, tak som sa nakoniec k tomu dostal. 45% - 2* ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Chápu rozčílené diváky, ale já mezi ně tentokrát nepatřím. Akce je od počátku lepší než v předchozím Afterlife a to díky pár skvělým scénám, které jsme u Residenta Evila ještě neviděli. Příběh i přes převážné negace mi nepřišel nejhorší ba naopak. Retribution nenechá diváka od začátku chladným, ale musí se trošku přemýšlet. Já se přeci jen ze začátku ztrácel a nevěděl, o co jde. Pokud divák přemýšlí, co se děje, je to jedině dobře. U předchozího dílu nešlo o nic jiného než o akci a to nebylo ono. Několik scén bylo stejně skvělých jako v Úsvitu mrtvých. Anderson se nejspíše inspiroval, ale tím lépe, udělal mi radost. Uvidíme několik dalších oblud, které jsou hodně parádní. Zombie působí daleko lépe a párkrát jsem se i dost lekl. Dojem je tedy o dost lepší než v předchozích dvou dílech a závěr je pastva pro oči. Pokud půjde další díl v kolejích tohoto a naváže se, tak se těším jak malý kluk. Jestli se tak nestane, budu rozhořčen a Anderson skončí.. 7/10 = 75% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hra: Resident Evil. Kampaň: Film. Mise: Bunkr na Kamčatce. Status: Mise splněna. Pocit sledování videohry stále roste, obětování logiky a fyziky splněno, tahle cesta bez hlavy a paty, v které si tvůrci mohou dovolit snad všechno je bohužel docela zábavný oddech na nedělní večer. Tak jako tak tu je hromada dobře odvedené práce, která je chvílemi skoro až děsivá (úvod pozpátku a překvapivě dobrá hudba). Maximální využití klišé pro úzkou skupinu diváků s videoherní stylizací, proč ne. PS: Sienna Guillory je stále nádherná:) ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože to byla sračka. Pořád nemůžu uvěřit, že to natočil režisér jednoho mých nejoblíbenějších sci-fi filmů Horizont události. Tolik věcí nacpaných na sílu (Leon Kennedy je nejhůře ztvárněná herní zfilmovaná postava všech dob, souboj s Popravčími(?!) ), tak šíleně nelogickej děj.... totální urážka Residenta Evila. Ani ucházející hudba a celkem slibnej začátek tu jednu hvězdu nevykouzlí. P.S. Ty cliffhangery už jsou vážně trapný.... ale tento mi navodil pocit, že další díl (snad už poslední) by mohl být ucházející...pokud ho dostane pod taktovku někdo jiný než Anderson, na začátku zastřelí Leona a Weskera bude hrát někdo jemu více podobný. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Tvůrce speciálních maskérských efektů Paul Jones se inspiroval designem modrošedých zombiích z filmu Den mrtvých (1985). (Sykii)
  • Po celý film používá Alice (Milla Jovovich) zbraň TDI Vector bez jediného nabití. (dc125)
  • Jedná se o první díl ze série natočený na kamery Red Epic. (S.U.E.S.)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama