Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (864)

larelay 

všechny recenze uživatele

Totalne zbytocny film. Vratte mi mojich zabitych 80 minut, ktore som pri tomto filme stravila. Ja neviem, ale z toho, v com bola jednotka vynimocna, tu reziseri urobili frasku. Priserni herci, nulova atmosfera a ten koniec... To uz si radsej pozriem trikrat Karantenu. Majte ma radi, pan Pac(k)o a Jaume. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Žánrově zprzněné, atmoférou a celkovým zpracováním, kvalitní. REC byl jiný zombie film, který těžil 100% z atmosféry, ruční kamery a karantény, akce trvala pouhou třetinu celého (krátkého) filmu. Dvojka na to jde zhurta, atmosféra karantény je nepoužitelná, protože vidíme, co se děje venku. Příběh je kombinovanější, proplétají se v něm dva pohledy lidí. Co mě na tomto pokračování pobouřilo, bylo zkurvení žánru. Téměř kultovní první díl udělal z umírajícího zombie žánru opět strašidelný film. Dvojka se zvrhla v perverzní představu scénáristů, kteří se sice za každou cenu snažili reinkarnovat vzpomínky a postavy jedničky, ale totálně přetočili celý její smysl. Aby se z jednoduchého schématu - epidemie, stal uchylný boj s démony, žijících ve dvou rovinách, šplhajících po stěnách, bych možná ještě pochopil, ale aby si hlavní roli střihnul kněz blábolící boží slovo, kterým hravě odzbrojí i ty nejagresivnější "démono-zombie", to už ne. Španělům se ovšem musí nechat cit pro akci a napětí. 70% 27.02. 2010 05/19 nejočekávanějších 2010 ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Výsledný dojem je lepší než po jedničce. Na mě to působí chytřeji, což je asi tím, že vidím, kde navazovali na jedničku a říkám si u toho "I ti kujóni scenárističtí!" A dále asi budu SPOILEROVAT. Ale ve výsledku to asi chytřejší není. Hordy démonických dětí pobíhají větrací šachtou tak dlouho, že původní kněz stihl zpráchnivět, a nikdo si toho nevšiml? V jedničce trvalo prvním nakaženým celé dny či hodiny, než se to na nich projevilo, a tady najednou blik cvak a plivou kolem sebe krev? A další věci. Na druhou stranu pointa s původem a hlavně povahou nákazy mě baví a závěrečné zhasínání a rozsvěcování světla byla vyložená lahůdka. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Pokračování dobrého hororu [REC] ,mi přineslo trošku jinou alternativu rozuzlení než jsem čekal, ale zároveň není o nic horší a nezajímavější než jednička a svým způsobem se ke konci vyvinula opravdu zajímavou cestou k úspěšné hororové serii, díky níž se těším na další pokračování. Atmosféra oproti prvnímu dílu, nebyla nijak výrazně ochuzena jen je více akčnější a ponurné tiché atmosféry tam moc není, což není vůbec na škodu, ale některé diváky to opět může trošku zklamat. Trošku filmu ubírá druhá polovina, kde příchod druhé kamery a následné objasnění vzniku infekce, není nejlepší 60 % ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Paco kontra Jaume. Chlapi sa napájajú tam kde zaznel posledný výkrik a vysielajú skromnú SWAT jednotku do zamoreného paneláku. Napätie nevädne, je obsiahnuté v nastražených pasciach besných kreatúr (ide aj o tých, ktorí boli v pilote nakazení a nemali možnosť sa činiť), ktoré o5 bez ostychu prejavujú neutíchajúce škrkanie v bruchu. Ubúda plynulý stupňovací efekt predchodcu, kde sa nervy drásali každou pribúdajúcou minútou a je naverbovaný "čistiaci" pud ťažkoodencov v ktorom obete si (bohužiaľ) vyberá sám diabol. Teda pribúda nadbytočná démonická línia, ktorá síce vrátka k apokalypse necháva dokorán otvorené, ale v blízkosti kyslého farára a pri tuctovej transformácií hlasov vyznieva detinsky. Kvalitatívne slabší akčnejší klon raziaci samé technické vylepšenia (PIP, rozostrenia-zrnenia-šumenia, prepínanie medzi "svetmi", druhá perspektíva) z ktorého nie som až tak paf ako z prvého teroru, ale zas nadväzujem na tvrdenia, že filmovým modifikáciam FPN hanba učinená nebola a jedná sa určite o jedno z tých podarenejších pokračovaní. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Dom, v ktorom sa film natáčal, sa nachádza v Barcelone, na adrese Rambla de Cataluña 34. (BoredKid)
  • V celosvětových kinech film utržil 18,9 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • V davu před budovou se nenacházel ani jeden herec. (KucC)

Reklama

Reklama