Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru je Grave Encounters špičkový (amatérsky) horor. Film je sám o sebe veľmi kvalitný aj vďaka scenáru, no prevedenie je už o niečo horšie. Skvelú hororovú atmosféru si udržíte a to je v horore poďľa mňa hlavné. Asi bolo chybou pozrieť si dvojku hneď po jednotke. Druhý diel bol viditeľne slabší, nemal potrebnú dávku adrenalínu, a hlavne na konci stratil svoje čaro. Škoda.. 50%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než jednička. Aspoň nějak tak to vidím já. Dvojka má zajímavější začátek (Aley je fanouškem známého filmu a hledá informace o pravdivosti nahrávek, díky tomu ho jeho posedlost zavede do oné psychiatrie), když ted pomineme pětimutovou chlastačku. Pak už se opět vstupuje do psychiatrie a klasika... lidi ubývají, lekačky lvl. Paranormal Activity, tentokrát tam ale třískne víc dveří najednou. Když se ale dostane skupinka do tunelů, zase se to rozjíždí a já se v tu chvíli dostal do děje a ano, chtěl jsem vědět, co bude dál. Dokonce jsem se i jednou lekl. Bylo to zajímavé, dokud nepřišlo vysvětlení (SPOILER ehh... duch držící kameru... KONEC SPOILERU snad to nebylo myšelno vážně, já z toho měl p*del...) V jednu chvíli to bylo i fakt napínavé a samotný konec je tak nějak zajímavej (když zapomeneme na onen spoiler). Finální scéna ten film posílá někam úplně jinam a to je konec. Narozdíl od jedničky, na kterou jsem jeno nudně civěl, dvojka mě dokázal zaujmout. Za to ty dvě hvězdy. ()

Reklama

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

No nevím. Přestože film nabídne několik docela zajímavých scén (bubák vylézající ze zdi byl moc fajn), celkově mi tohle pokračování moc nesedlo. Stejně jako jednička se totiž utápí v překombinovaném příběhu, který je přitažený za vlasy (pozor SPOILER – strašidelný dům chce publicitu, a tak přes Youtube sám kontaktuje filmaře – no táák!). A dvojka nenabídne vůbec nic navíc. Postavy se jako obvykle chovají naprosto dementně (co uděláme jako první? No rozdělíme se!), interiéry opuštěné kliniky již napodruhé nepůsobí tak děsivě a navíc film ve finále zapadne do marasmu vlastního scénáře až po uši, pač poslední půlhodina má z tohoto pohledu parametry skutečně úděsné hovadiny. No moc mě to zkrátka nebavilo, a tak doufám, že zůstane jen u těch dvou dílu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho, ako niekedy môže pokračovanie skaziť celý dojem. Väčšinou trápne, nudné a nevýrazné. A od momentu čo vstúpili do toho domu hororovo nicotné (až na pár svetlých momentov) a atmosfericky šedivé. Vôbec tu neboli také momenty ako v jednotke, v ktorých atmosféra rapídne hustla. Často mi to prišlo len ako také splašené pobehovanie stratených kôz kdesi na lúke v Španielsku. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)

Reklama

Reklama