Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu v pořadí už třetí díl hororové série Paranenormal Debility, kterej může hrdě hlásat, že je stejnou sračkou jako jeho dva předchůdci. K filmu jsem byla donucena, takže se mohu utěšovat, že jsem si tu píčovinu alespoň nevybrala dobrovolně. A nyní co se ve filmu děje - Hovno, hovno, kecy, kecy, hovno, hovno, bum židle , bum stůl, hovno, hovno, juuu důchodci, juuu jóga, hovno a pak konečně konec filmu....a já se přiznávám, že bych radši koukala 83 minut na to jak mi roste nehet na palci pravé nohy, než na tohle. NIKDY VÍC !! ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Ať si všichni hateři říkají, co chtějí, tvůrci PA jsou mistři autenticity. Pokud chcete vidět další exkurzi do domácnosti, kde straší, není o čem. Trojka je tak trochu návrat k originálu, ať už stylem strašení či atmosférou. Úžasné v detailech (přehlížená výprava, design místností - ten barák bych si chtěl celý projít), naprosto přirození herci (ty holčičky jsou báječný - údajně z 90 % všechno improvizace). Zklamalo pak jedině finále, které není tak intenzivní a pamětihodné jako u 1/2 a působí tak trochu odfláknutě. Přesto velký obdiv k celé téhle franšíze. Krmí si pokladničky naším strachem a já jim rád přispěju tím svým i příště. 3,5* ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho zlého. Paranormální pasivita konečně vykrystalizovala v Abnormální peachovinu! Ale co. Několik synů Davidových zase naškrábalo pár nuzných mega a hlavně, že ti pitomci na to furt lezou do kina! Mohutně inspirován a poháněn mamonem jsem už včera večer nainstaloval do naší manželské ložnice svou stařičkou VéHáEsku, takže tak za rok očekávejte nekompromisně brutální horor a opravdovou "pokleslou" zábavu! Bude to mít čtyři nervydrásající hodiny, z čehož tři a půl budete čumět na to, jak znuděně spím a zbývajících třicet minut budu pod peřinou pouštět duchy. Teda kecám. Aby jste se opravdu posrali strachy, půjdu se kolem třetí napít, spadne mi z linky hrnek a rozhoupe se mi v kuchyni lampa!!!!! To je terror, co?? A aby toho nebylo málo, nahraju pak na tytrubko.com pětihodinový ředitelův řez, jenž bude obsahovat dokonce všech nekonečných třicet sekund děsuplného, manželského sexu a dokonce zvažuji, nemrsknu li do závěru naprosto exploitační návštěvu tchýně!! To už by ale mohly slabší povahy omdlévat hrůzou.... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Znovu opakuji, že mám k Paranormálním aktivitám osobní vazbu. A trochu naivně doufám, že k paranormálním jevům mají osobní vazbu i samotní autoři série, přičemž nemám na mysli vazbu prázdná peněženka-napěchovaný účet. Ne, že by pro mě vrcholem strachu bylo čekání na upadnutí naběračky z věšáku u sporáku, jak tu mnozí vtipně popisují, ale několik momentů mě napružilo jako kšandy, a pak také - pokud bych se měl vyjádřit k otázce, jestli podle mě existuje spíš Bůh nebo Ďábel, pro červeného mužíka bych nalezl více důkazů (třeba sebe... :-)). Trojka je oproti uzívané dvojce určitě krokem vzhůru, ale co měl znamenat ten pomatený konec? Pramalá gradace a žádný pořádný shockend, což jen napůl zachraňují zadní vrátka, která si tvůrci nechali otevřená pro další díly. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Kdyby scény, co byly v traileru, narvali do filmu - I would crapped my pants off. Takhle jsem si lekačky užil, nicméně strojený koncept filmu zůstává stejný - graduje, graduje, graduje, BOOM, konec, otázky na jazyku a jedno velké "What the...". Nezapřu, že se jedná o nejlepší díl (prozatímní) trilogie. Má to jakousi hlavu a patu, až na fakt rodinné nutkavé obsese natáčet vše, co se "točí". Každopádně, Oren Peli si může založit filmovou školu, do které by se nemuselo bát chodit nejedno režisérské eso. Protože za pár dolarů (rozpočet jednoho dílu se pohybuje kolem 5 milionů $) vydělat 200 melounů. Noooo, já se klaním, Peli, vyrobil sis zlatý důl. 65% [HD] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama