Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

castor 

všechny recenze uživatele

Evidence i přes svůj skromně vypadající úvod a nejistou dramaturgii něčím určitě láká, zásadní trumfy z rukávu ale nakonec rozhodně nevytáhne. V druhé polovině totiž to, co vypadalo poměrně neotřele, sklouzne k hystericky ječícím postavám, které si mění kameru a zabírají nohy a pozadí svých přátel prchajících před nimi. Tlachání kvarteta kamarádů u ohně nabourá ohavný jekot, snad nějakého zvířete, snad hloupého srandisty. Alkohol nepříjemné pocity zažene, stejně jako ataky blba za kamerou, který chce mít všechno pěkně na pásce. Běhání po nočním lese, sledování chvějícího se křoví a chaotické hledání beztak už mrtvých hošanů ale začne posléze velmi nebezpečně docházet dech. Co zbylo? Jen jeden pár koziček a poměrně velký, zato dle mého hloupý prostor ke spekulacím. Žánr značně vyčpělého found footage nicméně využitý velmi solidně, o tom žádná!! ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Megakokotina spáchaná roztřesenou ručkou. Dvě třetiny sledujete užvaněnou nudu čtyř kempujících, která je naprosto bez nápadu. Pak se začne něco dít, což znamená, že i kamera se roztočí, a následuje podivný masakr. Dal bych jednu hvězdu za vytahaná střeva, rozervaná břicha a občasné rudé gejzíry. Jako celek jde však o děsnou hovadinu. Kdyby byl film natočen normální kamerou, snad by měl u mě i pěkné 3*. Nejhorší, kromě obrazu, je, že chybí napětí. Jakmile dojde ke střetu s přerostlými plyšáky, těžko se lze ubránit smíchu. No, už vidím, jak vyděšená děvečka prchá a vše točí - cha, cha. Ta by zahodila kameru do křoví... A vůbec klišé, kdy chlapi zařvou jako první a křehké blbky bojují do poslední chvíle, mne už vážně nebaví. Šílené závěrečné titulky se zřejmě pokoušejí dorazit ty, kdož ještě neodpadli. Uděluji si bobříka za výdrž a druhého za hloupost, že jsem to vůbec dokoukal. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

TOHLE JE FILM TOČENÝ TOTÁLNÍM SOBECKÝM ČURÁKEM, KTEREJ SE STARÁ VÍCE O ÚSPĚCH FILMU, NEŽ O BEZPEČNOST SVÝCH PŘÁTEL..... /// Přesně tak, utřít čočku a jedeme….(a já propadám panice, páč čurák s čočkou v ruce fakt není můj typ…). Dokument o…. třeba o tom, že když se sejdou 2+2, tak dokážou mlít děsný kraviny, protože vlastně nevěděj co maj říkat, což jim prej nevadí, takže HLAVNĚ TO TOČ! Toť zvuk – SLYŠELS TO? (zvíře? člověk? zvíře? člověk? zvíře?…Ty zvíře!) Američtí blbečci zjišťujou, že v noci je tma a že v tom lese straší. Mohlo bejt hůř, naštěstí maj pravidlo, že srát se chodí mimo kameru! Ale abych jen nekritizoval…. vono se to pak fakt celkem slušně rozjede. I když je to furt blbý a vykrádající všemožný ,,autentický“ filmy, má to občas slušnou atmošku, postavenou na zvuku (a nemyslím tím kvílení a řev krav – tedy žen). Příznivci zvrhlostí třesoucích se rukou můžou při správném úchytu dosáhnout orgáče, my ostatní můžem doufat, že na nás taky někdo šáhne. NETUŠIL JSEM, ŽE TO ZAJDE TAK DALEKO! Ani já!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju kretény. 2.) Miluju autentický dokumenty. 3.) Miluju genetický monstra (né, manželku jsem ti fakt urazit nechtěl…). 4.) Chcu poznat toho, kdo (zřejmě) dostal od KABÁTU tu kameru. 5.) Thx za titule ,,Petruška“ a ,,boysetsfire“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak to jenom napsat bez zbytečných vulgarismů? Evidence je parádní záležitost s tak dojebaným koncem že to bez těch vulgarizmů nejde. Začátek, spíše prvních 40 minut je parádní pocit toho že něco je s hrdinama je parádní a atmosféra stále houstne. Celkem jsem měl mrazení a když se najednou křoví začlo hýbat tak jsem se koukal kolem sebe. Ale co následovalo pak byla fakt srajda. Spoiler to že ti hajzlové byly nějací genetičtí mutanti mi ani moc nevadilo, ale ta zbytečná akčnost a sem ta digitální efekt totálně pohřbil atmosféru, která se tak hezky budovala. Herci byly teda katastrofální hlavně ty ženský který byly strašně otravný. Scéna prvního napadení byla asi nejlepší. On Askins to měl určitě v ruce ale bohužel ten konec to pohřbil, ale přeci jenom dám ty 4*, ale popravdě to mohlo dopadnout lépe. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Evidence z počátku nepůsobí jako zvláštní horor, ale zhruba po pár minutách zjistíte, že nepůjde jen o dokument o Brettovi a že svým způsobem je dost originální. Found footage způsob v poslední době přestává bavit, ale právě tenhle snímek je tou kamerou dokonalý. Nepůsobí chaoticky jako v jiných stejných stylů. Je to prostě jeden z největších kladů a všemu dodává ještě lepší nádech ostrá atmosféra. Nejdříve jsem myslel, že půjde o typickou vyvražďovačku v lese a vše dopadne, tak jako vždy, ale po celou dobu jsem se hodně mýlil. Když Evidence dostává obrátky člověk si jen užívá dokonalosti, kterou režisér Askins vymyslel. Originalita je poznat po pár minutách díky skvělé kameře, ději a zajímavému příběhu. V úplném závěru se vše rozlouskne a vše co jste si doposud mysleli, jde stranou. Kvalitních hororů je málo a originálních ještě méně a právě proto musím Evidenci ohodnotit plným počtem bodů. Za sebe doporučuji, poněvadž mi bral závěr dech každou sekundu. Kdo si ze začátku myslel, že vše dopadne tak jak dopadlo? Nemohl prostě NIKDO! Do toho si dejte tip kdo přežije a rozhodně se spletete, i přestože šanci máte 25%. Já se bavil a po delší pauze zase skvělý horor.. 9/10 = 93% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)

Reklama

Reklama