Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emergo je hororový film Carlese Torrense, který pojednává o skupině parapsychologů, kteří vyrážejí vyšetřovat sérii neobvyklých jevů, které se objevují v nově obsazených bytech obytného domu. Telefonní hovory bez volajícího, tajemné stíny, mimořádné emise světla, létající objekty a exploze žárovky, to jsou některé z událostí, kterým budou čelit, a které budou doprovázet každý jejich krok. Pomocí infračerveného natáčení, digitálních fotografií, detektorů pohybu a dalších pomůcek, se skupina pokusí kontaktovat "druhou stranu". Bude to stále více nebezpečnější, protože budou v blízkosti bodu, odkud není návratu. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Čekal se španělský klon Paranormal Activity, je to španělský klon Paranormal Activity. Bohužel ale výrazně slabší, než nejslabší PéÁčko (edit podzim 2012: už ne!), což třeba pro mne znamená dvě hvězdy, ale hateři found footage stylu asi půjdou ještě výrazně níž. Opravdu mě zklamalo, že tvůrci nepřišli skoro s žádným novým zajímavým nápadem, takže se nakonec jen postoprvé koukáme na něco, co bylo okukané už podesáté. A největší průšvih je, že ani herecky a atmosféricky není film příliš povedený. Tentokrát holt Španělé zklamali, škoda. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na tenhle horůrek jsem se těšil hodně dlouho a mám takové smíšené pocity. Chvílema mi to připomínalo Paranormal Activity, ale tohle bylo rozhodně lepší "home video". Rick umí točit :D Pár momentů tu bylo dobrých, chvílema jsem si snížil hlasitost a odvracel zrak, abych se tak nelekl, ale panické hrůzy jsem nedosáhl. Možná kdybych neviděl PA, tak bych si tohle užil víc. Jak jsem cítil chvílema tu podobnost, tak jsem si to tak trochu asi nechtěně znechutil. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady found footage, a opět se jedná o duchařinu z jednoho baráku. Konkrétně v jednom bytě. Co mě ale extrémně štvalo byly postavy které byly fakt na zabití. Byly strašně retardovaní, a některé scény jsem vyloženě nepochopil. Je tu pár scén které vyděsilo ale jen tím že tu byly klasické lekačky. Nicméně film ani neuměl udělat moc atmosféru a celé to bylo takový na nic. Slabota. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

No takhle, určitě lepší jak Paranormal Activity 1,2 a 4, na 3. díl PA to už zase nemá. Nicméně líbila se mi atmosféra u tohoto found-footage hororu, která byla už od začátku malinko napjatá. Lekačky nebyli tak kvalitní jak bych si představoval. Zkrátka Emergo ničím nepřekvapí, ale zároveň ničím nezklame. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Snímek si nehraje na bůhví jaký počin, chce vyždímat z kulis jednoho bytu co nejvíce - a podle mě se mu to slušně daří. Seance se senzibilem je výborná a několik scén opravdu vyleká. Takže nic pohoršujícího, pro fanoušky FF regulérní zářez. Překvapilo mě, že snímek není točený ve španělštině, ale komplet v angličtině. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Barceloně ve Španělsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama