Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (368)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor už znatelně přebírá vládu a Vřískot se mění ve zdařilou parodii sebe sama, ale pozor, pořád je to horor s krví a řádnými mordy!. Cravenovo dítě i v druhém pokračování drží vysoko nastavenou laťku a svého diváka nepřestává bavit, dokážete-li tedy přijmout jednoduchý předpoklad a vlastně podstatu celé série: Hlavně to neberte vážně. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani jednicka nebyla zadnej extra horor a dvojka v podstate kopiruje zajetej princip. Opet vicemene sympaticky herci komentujou deni a zde se navic obcas chovaj docela nelogicky, opet tu je par povedenejch vrazd a opet tu je slusna hudba. Problem je v tom, ze to samy uz bylo k videni v prvnim dile v lepsi verzi. Sice nekdo ve filmu rika pravidla dvojek - promakanejsi vrazdy a vic krve, ale me spis prislo, ze tu je vseho min. A zaverecna pointa byla dost debilni. Navic je celej film zbytecne dlouhej a opet sem si spis vybavoval Scary Movie. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvojka se úporně snažila navázat na úspěch jedničky a to se jí vymstilo. Už to není natočené s takovým přehledem a nápaditostí jako jednička. Vyjma velmi povedené scény z kina z úvodu, se pak už žádná tak zajímavá scéna nevyskytuje a odbyté finále mě dost rozladilo. Nicméně jsou zde sebeparodické scény, které filmu dodávají na zajímavosti, ale k nudě nebylo daleko. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nedůstojné pokračování, kde kvalita, kterou se mohl pyšnit první díl radikálně klesla. Nevím přesně čím to je, ale já se vůbec nebavil ba dokonce jsem usínal, ale nakonec jsem u té slátaniny vydržel do konce. Vše mi přišlo dost trapné a silně "béčkovité" a jestli si někdo myslel, že film osvěží hudba Hanse Zimmera, tak to se trochu zmýlil. Malá cameo role Davida Warnera mě sice potěšila, ale i tak jsem ztratil 2 hodiny života: PS:Jestli se Američané chovají v kině tak jako ve filmu i ve skutečnosti, tak to bych raději sledoval film na mobilu za běhu ve sněhové vánici, než tam sedět s nimi. 10% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo, sice je to typická "dvojka", ale na výši ji pozvedává schopnost autorů utahovat si ze sebe ("Vždyť dvojky jsou vopruz!"), vtipné odkazy k prvnímu dílu jako Tori Spelling a narážky na okolnosti mimo film např. když Courteney Cox říká, že tělo na aktech nebylo její, ale Jennifer Aniston.. Ale uznávám, že dějová linie není nic moc a závěr je vyloženě parodie (ovšem nevím, jestli to byl záměr :-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama