Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 9.10. 2018 - 1*) Tohle pokračování jsem v roce 2018 ohodnotil jednou hvězdou a komentář byl něco ve smyslu, že to byla velká sračka. Pamatuji si, že tenkrát jsem to určitě viděl v nižším rozlišení a jelikož se polovina filmu odehrává ve tmě, nezanechalo to ve mě dobrý dojem. Dneska jsem si tohle pokračování mohl osvěžit v krásném Full HD a byl to velký rozdíl. Takže, oproti jedničce tu máme lepší herecké obsazení - Hororová kráska Danielle Harris a Katherine Isabelle + dalších několik známějších tváří, děsivější prostředí, díky márnici a navazuje to přímo na jedničku a to je asi tak vše. Gore je rozhodně slabší a celé je to více hloupoučké, závěr vyloženě dementní. Každopádně, mám z toho lepší pocit, než minule a zvyšuji hodnocení z původní jedné * na tři. Jinak jsem se dočetl, že Jacob Goodnight, měl být novou Slasherovskou postavou (něco ve stylu Jasona Voorheese), kde se plánovalo více pokračováních, ale jelikož právě tenhle díl nepřinesl velký úspěch a herec, který ztvárnil vraždícího psychopata, se vydal na politickou kariéru,  tak se zatím oživení téhle série neplánuje. Škoda, třeba se to v budoucnu změní, protože další díl, bych si rozhodně nenechal ujít. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„See No Evil 2“ není slasher, který by zásadně zasáhl do žánru a něco nového přinesl. Je to horor, který hraje s tím, co má a nesnaží se o něco víc. Je to vyvražďování a unikání, což je podáno přesně v takové formě, jak očekáváte a chcete. Jako bonus k tomu máte celkem snesitelné postavy. Musím ale říct, že to gore mě přece jen trochu zklamalo, protože jsem od sester čekal trochu více. Film jako celek ale docela obstál a já jsem si ho docela užil. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Byl jsem docela překvapený, že zrovna Kaneovi chtějí točit dvojku. Nechápal jsem proč, pravda jednička byla sice tupá, ale zábavná, nepředpokládal jsem ale, že by se to dalo nějak zopakovat. Pak mě ale zaujala ta ženská kavalerie, která se k tomu dostala (Danielle Harris, Katharine Isabelle a sestry Soskovy) a byl jsem na to docela zvědavý. See No Evil 2 je klasická nemocniční dvojka, která sama o sobě ničím zvlášť nepřekvapí. Je to neoriginální, v podstatě tuctové a předvídatelné, oproti jedničce dost suché (a to i co se týče Kanea, ten nepředvedl takřka nic). Sestrám Soskovým se ale musí nechat určitý pokrok v jejich režii a vedení filmu, není to tak skokově nevyrovnané a křečovité jako jejich předchozí American Mary, nerad bych však, aby se jejich schopnosti utopily v sekání sequelů a remaků, chci od nich originální věci. Danielle Harris bylo zase fajn po čase vidět (nejen povyrůst a dospět), chci ji vídat častěji a Katherine Isabelle je tady správně trhlá, z té se klube zajímavý horrorový idol, chci další dávku uspokojení. Obecně řečeno, to, proč mě film zajímal mě nezklamalo, film jako takový - příběhem, zápletkou, provedením, nijak nepřekvapil. 2,5* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Glen prikývol na pretiahnutie celkom solídnej 1ky a takto jej zhybridoval bráchu. Tie úvodné preventívne prestrihy do "drinky sex" sračiek fungujú pre PG dorast kôli tržbám no neinovatívny Mr Goodnight by sa mal usadiť v garáži a googliť nápady. Konkurenciu má totiž nekonečnú a dúfam, že Sosky si to uvedomia ešte pred ďalším úderom. V režijnej práci ale majú moje požehnanie. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Na nočnú šichtu do márnice privážajú mŕtvoly z vyvraždeného hotela, vrátane ich masívneho kata. Pre mladú pracovníčku sa tu medzi tým pripravuje malá narodeninová párty, ktorá sa onedlho premení na veľkú nočnú moru. Jen & Sylvia Soska - ďakujem za kvalitné pokračovanie perfektného hororu, ktoré je síce iné než sa čakalo a z teritória svižnej gore vyvražďovačky sa presunulo smerom k "iba" temnej naháňačke, ale ináč ide o skvelý sequel; štýlom a nadväznosťou trochu podobný (už Flipnicom spomenutým) peckám typu "Halloween 2" či "Fritt Vilt 2". Po zoznamovačke s fajn postavami /Danielle a Kane vládnu!/ sa KubkoNaDobrúNoc prebúdza, aby bez okolkov uložil k spánku tých, čo sa mu dostanú pod ruky. Prostredie márnice je vydarené, atmosféra hustne, napätie sa prekladá funkčnými ľakačkami a celé je to fajn natočené; s audiovizuálom, ktorý tu primerane pasuje. Pre mňa je to najlepší slasher od minuloročného "Hatchet 3" – ktorý sa na csfd dočkal takého mizerného prijatia, aké zrejme čaká aj "See No Evil 2". Ale nevadí, aspoň mi to zase raz pripomenie prečo tú trápnučkú komunitu miestnych užívateľkov nemám rád. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)
  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)

Reklama

Reklama