Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... logika situacna a logika spravania sa postav je Achylovou patou tejto O'Brienovovej kreacie ,,,dokazal vsak vyfabrikovat rozhodne najdokonalejsie rodeo tejto serie doteraz, ktore drzi v napati az do konca....a kedze neocakavany fīnis corōnat opus ....z mojho pohladu je to nieco vyse 80%.......... ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna tretieho pokračovania série Wrong Turn bola napínavá a vyzerala na dobrú hixploitation vyvražďovačku s dobrými gore efektmi (no také masky už vtedy vyzerali nepekne a srandovne než strašidelne). Po nej nasledovalo zoznamovanie hlavných postav, čo ešte bolo zaujímavé. A tým to skončilo - potom začala hixploitation nuda s blbými dialógmi, stupidnými postavami a otrasnými hercmi. Totiž aj toho gore (na ktoré som sa tešil najviac) tu je minimum - kanibalovia sa tu mihli len sem-tam. Postavy sa chovali nelogicky (keby som tam bol, radšej utekám za kanibalmi a tých vezňov a policajta poriadne vyfackám!), v kuse sa hádali, nadávali a liezli na nervy. Atmosféra vôbec žiadna a napínavé to nie je takmer vôbec (možno len vo scénach s kanibalmi). Tak to funguje po takmer celý film a zrazu (hlúpy) koniec. Film trvá len niečo okolo 85 minút, čo je pomerne málo takže to vydržite skôr, než si niečo spravíte. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Zase nam to spadlo o stupinek niz,postavy padaji,neustale se znovu probiraji,kecaji same stupidity,rezijni uroven spatna,triky jsou na dnesni dobu dosti lacine,animovana krev vypada misty opravdu trapne.Jedem mutant se svym potomkem nevypada uz vubec strasidelne, ani nebezpecne.Celkove po skvele jednicce,koukatelne dvojce prislo opet zklamani.Dalsi skvele zabita serie. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obávám se, jsem se právě dodíval na brutální vraždu série Wrong Turn. První dva filmy mám poměrně rád, jedničku považuju za slušné odpočinkové hixploitation (3*), dvojku pak za zábavnou, splatterem říznutou vyvražďovačku (4*), ale třetí díl je neuvěřitelně špatně zahraná a zrežírovaná nudná fraška, u níž jsem se už po půl hodině modlil v její předčasný konec, aby se chudinka dlouho netrápila. Foxové, shořte v pekle za to, že jste osud téhle série vložili do rukou Declanovi O´Brienovi, což je, eufemisticky řečeno, velice nedostatečně talentovaná osoba. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Na začátku filmu by měl mladíkovi v zeleném tričku, kterého sekáček rozdělí na 3 části, sekáček podle umístění ran naporcovat i oči, k čemuž však nedošlo. (dominikciz)
  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)

Reklama

Reklama