Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Koly 

všechny recenze uživatele

Co to kurva mělo být? Leatherface je ženská, nebo nějaký zasraný transvestita? Tak trapnou partičku ubožáků, kteří měli představovat hlavní zaporňáky a starat se o zábavu ve filmu, jsem už hodně dlouho neviděl. Přitom se to nerizjíždělo vůbec špatně. Ale s nástupem Leatherface v převleku ženské a příchodem chlápka, co jezdí v limuzíně (co tam dělal????) to šlo všechno do hajzlu! Určitě nejhorší díl série!! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě než se na nás vyřítili videoklipové verze "Texaského masakru" vznikl tento velice špatný a nudný remake se začínajícími hvězdami Renée Zellweger a Matthewem McConaugheyem. Snímek postrádá jakékoliv napětí a po celou stopáž si nepřipraví nic zajímavého nebo snad dokonce napínavého. I slabé novodobé remaky jsou o něco zajímavější. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco. Tohle je NEJHORŠÍ Texaský masakr motorovou pilou. Příběh totálně debilní, stupidní a divný! Postavy totálně nezajímavý,hudba ujde a Leatherface ten se nepovedl, nechápu proč se převlíkl za holku a proč vždy když někoho zabije nebo nahání tak buď začne řvát nebo brečet. Film je debilní, stupidní, divný a sakra špatný! 0%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak v skutku, tohle se opravdu nepovedlo. Je sice hezké že se tu sešly tak fajn herci, ale prostě je to za 1. těžká nuda bez nápadu a za 2. oproti původním dílů(ano myslím tím i částečně druhý díl) bez atmosféry. Originalita je tu tam a nastupuje čistě spíše komedie. Ty 2* dávám opravdu z těží, Leatherface je úplně blbá ukvičená buznička, a jediný co mě na tomhle filmu aspoň trochu chytlo byl McConaughey, který byl opravdu jedinou světlou částí filmu, ale ani Zellweger sice není špatná ale prostě nemá co předvést. No takže 2*, ale jen tak tak. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama