Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by mě, že Poslední výkřik bude jen druhý nejhorší český horor :D Tohle je ještě níže než dno. Přestože špatně hrají všichni, předabováni jsou všichni s výjimkou Turka :D třetinu filmu vidíte prd, protože obraz je příliš tmavý, točený proti světlu, nebo snímá jen polovinu hlav protagonistů. Komické papírové vzkazy, které vrah schovává do šuplíků nebo prostrkuje pod dveřmi, nejsou to nejhorší - naštve především nesmyslný konec, který nedává rozhřešení pachateli a nechá jej všechny pozabíjet a utéct. Jinak je to skrz na skrz vybrakovaný Vřískot, snad ještě okatěji než výše zmiňovaný druhý počin bratrů Kučerů. Vzkazy, kostým a bizarní maska, dva vrazi namísto jednoho, rodinný motiv pomsty, výročí úmrtí. Totální brak. 9% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bratia Kučerovci sú zjavne veľkí fanúšikovia Vreskotu, majú snahu, no nemajú talent. Akurát okato vykrádajú, technická stránka je mizerná a o kvalite scenára či hereckých výkonoch sa tiež príliš hovoriť nedá. Ale vykrádajú až do takej miery, že ich zbierka najhorších slasherových klišé a inde videných scén je občas vlastne aj celkom zábavná, dvojnásobne to platí aj o samotnom závere. Ako amatérsky film na youtube by svoju úlohu Čepel smrti v zásade plnila, škoda len že bola vydaná aj na DVD a dokonca ešte aj predabovaná kvalitnejšími hercami. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že tu ještě nikdo nezačal operovat českým Uwe Bollem, asi se klukům z čsfd už nedostává humoru. Čepel smrti je samozřejmě technicky špatná, místy bohužel až odfláknutá, což zamrzí dvojnásob, když zjistíme, že příběh v rámci (sub)žánru šlape a chybí v něm jen nějaké ty kozy. Na druhou stranu je super, že si ji autoři dokázali procpat až do běžné distribuce a pomáhají tak šířit žánr i mezi plebs. Nezbývá, než režisérovi, jeho souputníkům a jejich dabérům držet pěsti, aby to příště vypadalo trochu lépe. Ale ať je to klidně stejně přímočaré. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher má stejnou tradici jako mongolská opera. Po velmi slušném kousku Někdo tam dole mě má rád tu máme další pokus o českou vybíjenou. Jenže tohle se tedy rozhodně nepovedlo..... Osoby a obsazení: Kopyto, Jelito, Platíto, Blbý a Blbější, Ryba jménem Vanda, Mladej Uhrin, Dana z O.V.R.Z., lemploidní Polda, říďa s fixací na baby z Playboye, generál Hvězdné pěchoty a disgrafik v masce a s kudlou. Dialogy? Jeden citát za všechny: "Tééda.Co tady děláte?" "My jsme přišli." No, to by neřekl němej, kdyby mu hubu rozbil. Fakt perla. Překvapení se nekoná, tohle je nezastavitelnej filmovej průjem. P.S. Možná přijde i major Zeman. ()

Flyer 

všechny recenze uživatele

Nějak nemám srdce na to, abych dal tomuhle filmu odpad, i když by si to hodně zasloužil, protože je po všech stránkách příšerný (kamerou počínaje a "hereckými" výkony konče). Problém je, že díky té příšernosti je Čepel smrti svým způsobem roztomilým a poměrně zábavným snímkem (zejména dialogy jsou takřka geniální :-D), navíc zde cítím úžasné nadšenectví, se kterým byl tento film natočen. Takže se na mě nezlobte, ale aspoň 3* tomu prostě musím dát (na pět hvězdiček to bohužel nemá, jelikož "kvalit" Robot Monstera nebo tureckých Star Wars toto dílo určitě nedosahuje ;)) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)

Reklama

Reklama