Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

numi 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá a nechutná sračka, která se ale mezi obdobnými béčkovými horory může cítit důležitě, protože funguje přesně tak, jak by fungovat měla. Ne, nestojí sice za pozornost a dívat se na ni je místy opravdu utrpení, ale v rámci svého žánru obsahuje vše, co obsahovat má: Imbecila, lesbičku, dvě playmate kočky, tlupu mutantů a tři tuny vnitřností... Druhý Wrong End má oproti jiným ještě navíc Henryho Rollinse, který skvěle zaparodoval Ramba a na scény s ním se dá i těšit. A proto i ten druhý bodík. [leden 2008] ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch by mal byť človek zosratý strachom alebo minimálne napnutý ako struna od napätia. Tu nič také nehrozí. Sám som film nevyhľadával, náhoda chcela, že sme to pozerali hromadne na jednej návšteve. Švagor bral film dosť vážne, my ostatní sme si z filmu iba uťahovali a o zábavu bolo postarané. Najviac zabil na konci ten malý "velociraptor" , ktorý dostal namiesto cumlíka ľudský chrumkavý prstík...Zábavná hovadina. 40%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zmutovaná rodinka ošklivých, nadržených a kanibalských lesních skřetů bažících po lidském mase, je zpět a je snad ještě ve větší formě než v jedničce. A i když je dvojka lepší než trochu unylá jednička, je na ní dost znát, že se jedná pouze o videofilm. Debutující režisér Joe Lynch evidentně hororovému žánru rozumí. Před kameru nahnal partičku mladých, hezkých, sympatických a vesměs nepříliš známých herců vedenou zkušeným harcovníkem Henry Rollinsem. Divák je tady svědkem jakési šílené reality show o tučné peníze, ale děj je zde zcela nepodstatný, protože do popředí se dostávají krvavá jatka. Brutalita je prezentovaná v daleko větší míře než v mírné jedničce, ale režisér na diváka neustále pomrkává, aby to násilí nebral vážně, navíc se celý film odehrává ve dne, takže krvavé scény dobře vyniknou. Vedle laciného "looku ", má film pomalejší rozjezd a nejhezčí holka Kimberly Caldwell je zmasakrována hned na začátku. Prostě v podstatě průměrný horor. 60% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak jestli má nějak vypadat opravdovej slasher, tak takhle!! Mnou dlouho opomíjený druhý díl mne naprosto posadil na prdel!! Jednička nestála za nic, ovšem tohle je jízda v podstatě od začátku do konce. Lesní slasher, který se mění v explotation až splatter. Neuvěřitelně nadupaná jízda, hektolitry krve, vnitřností, akce, zbraní, kanibalismu, úchyláren ... no prostě všeho!! Kamera před ničím neuhýbá, všechno je vidět. Hnusárna dost extrémního ražení, která si samozřejmě výpůjčila jako inspiraci několik kultovek, ale i tak se v ní najde řada nových neotřelých nápadů. Nemohu jinak než dát za plný počet. Tohle jsem fakt nečekal, bavil se od začátku do konce. Velké milé překvapen!! (jen pro příznivce žánru - slasher/gore/splatter/explotation) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Kde začít? No asi tak, Make-up byl slabý, nepůsobil strašidelně a navíc se v některých scénách leskl jak něčí pleš na slunku. Další věc je nelogické chování vojáka ( proč nezlomil vaz dedkovi se kterým se rval? Proč mu musel strkat do mikiny Dinamit? Proč stál voják na místě když na něho kapala krev ? Já osobně bych trochu uhnul.....) Tento díl neměl oproti svému předchůdci žádnou atmosféru. Až moc viditelné Béčko tento film je. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)
  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)

Reklama

Reklama