Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

hladass 

všechny recenze uživatele

Jeden z tisíce slasherů, jež se vynořil po fenomenálním úspěchu Vřískotu a který více či méně kopíruje své slavnější, o pár let starší a úspěšnější bratříčky... Krve a mrtvol je dostatek, oběti se očekávaně chovají jako hovada, vrah je nevýrazný a absence koziček zamrzí... O příběhu se nemá smysl bavit, závěrečné vysvětlení musel napsat naprostý retard... Účast českých herců samozřejmě potěší, zejména zábavné úmrtí Lindy Rybové... Taková katastrofa, jak vypovídá zdejší hodnocení, to zase není... ()

Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy si po sledování filmu říkám, že jsem mohl tu dobu jeho trvání strávit nějakým jiným způsobem než jen nevěřícně kroutit před obrazovkou. Tento film je toho klasickým příkladem. „Herci a herecké výkony“ na úrovní napětím prošpikovaná atmosféra a nesmíme zapomenout a skvělé klišé, v podobě typizace maniaka a jeho motivů proč zabíjí ostatní. Takže jako vždy tady máme předvídatelné schéma děje. Uzavřený prostor ve kterém jsou všichni chyceni spolu s vrahem. Vážně mě ta „recyklace“ „klasických figur“ a skládání filmu s polotovarů, které byl úspěšně použity v jiném filmu moc nebaví. Kdyby bylo provedení alespoň takové jako v originále. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi dovod preco sa oplati sledovat nemecku kinematografiu len jednym ockom a aj to len obcas. Ak aj nieco vyplodia, je to len raz za cas /vyborny Gannselov Die Welle/, ale tak toto bola kravina. Postavy konali nelogicky /niekedy vyslovene proti logike/, rezia neskusena a mizerna, strasidelna atmosfera je tuna ciste vakuum : presne to je Swinmming Pool -der Tod Feiert mit. 0 % ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina čerstvých absolventů střední školy, převážně pocházejícíh z velmi bohatých rodin pořádá, jako každý rok, rozlučkový večírek. A ten je, jako každý rok, na nějakém velmi zajímavém místě. Letos tedy v akvaparku. To ale nikdo z nich netuší, že kolem obchází vrah, jehož jedinou radostí je udělat z milých dětiček sekanou... Bazén sice láká českým prostředím, a také účastí některých českých hereček, např. Linda Rybová či Anna Geislerová, ale z českého prostředí uvidíte více méně jen ten akvapark, a z obě herečky se filmem jen mihnou (vrah si na nich smlsne). Jinak jde o tuctovou (no spíš ještě horší) teenagerovskou vyvražďovačku, kde (jak to poslední dobou bývá) většina diváků fandí vrahovi, aby ty blbý děcka už konečně sejmul... No nic, třeba příště uvidíme alespoň něco inovujícího... ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s nečekaně fungujícím napětím. Jednohubka, kterou si člověk pustí na pozadí a nevadí mu, když u toho usne. Pohled na mladého profesora Xaviera je úsměvný, stejně tak jako je překvapivě dobrý pohled na Vlasáka, coby detektiva. Ubrat blbostí (činky, nelogický vývoj událostí ve scénáři pro jednu z postav) a byla by z toho relativní solidní atmosféřina. Na druhý pokus bych ale klepal na hodinky, protože o žádný zázrak nejde. 35% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)

Reklama

Reklama