Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zombíci po francouzsku, aneb komu nestačil Resident Evil, může směle sáhnout po tomhle horůrku. Všechno to začíná, když si čtveřice policistů přichází do věžáku v obávané čtvrti vyřídit účty za smrt svého kolegy s nebezpečným a po zuby ozbrojeným gangem drogových dealerů, kteří neznají slitování a před ničím se nezastaví. Jenže za chvíli, budou-li chtít vůbec přežít, budou muset chtě nechtě obě znepřátelené strany spolupracovat, protože venku se zničehonic vyrojila slušná armáda krvelačných zombíků. Francouzi to vzali zase jednou pěkně od podlahy a nepárali se s tím. Naservírovali brutální hardcore (tohle slovo si urvalo ve filmu moc dobrou hlášku) akci, při které nešetřili krví a bylo jim jedno kdo přežije nebo nepřežije. Napětí+ hláška neohroženého černocha s tendencí pro kult ("Já jsem zkurvenej Nigérijec") + dynamická hororová jízda, která v druhé polovině strhává vše kolem sebe jako lavina. Byl jsem překvapen a s výsledkem spokojen. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Paráda. Takhle nějak má vypadat akční zombie nátěr. Parta drsných francouzských policajtů musí spojit s podobně drsnou skupinou gangsterů a dostat se z vybydleného baráku plného sprintujících mrtvol. Mělo to vlastně všechno, co od podobné žánrovky chci, takže zběsilé tempo a dostatečně kvalitní gore. Plus tu byla navíc i jistá dávka vtipu, o kterou se staral veterán z Indočíny a mě osobně se líbila policistka, která byla nějakým zvráceným způsobem sexy. No a v originále potěšilo i těch pár českých slovíček, ačkoliv jsem si zprvu myslel, že mám nějakou verzi, kde mi blbne zvuková stopa. Tady se Francouzům sluší zatleskat. 85% ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Tlupa protivných kreténů plánuje, jak co nejlíp přijít o ty svoje hnusný kejháky, což se jim postupem času celkem daří. Nevím, komu jsem přál víc, aby co nejdřív chcípnul. Tenhle casting musel stát za to, nevím co bylo hlavním kritériem, ale nebyl to ani vzhled ani schopnost hrát. Jediná slušná scéna byl indočínskej dědek kostící zombíky v chodbě v arnoldově stylu. Asi zatím nejslabší zombie film, co jsem viděl. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zopár extra drsných polišov a gangstrov a jeden dôchodca (veterán z Indočíny) v slumovom činžiaku obklopenom zombie apokalypsou. Scenár nestojí za zmienku, hrdinovia sú napospol nesympatickí a miestami to nie je dobre zostrihané, ale... Šlape to parádne a záverečná frajerina s mačetou v garáži a guľometom v úzkej pivničnej chodbe to u mňa takmer vyhnala na štvrtú hviezdu. Tá nekompromisnosť ma bavila. 7/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Koukat se jak do supersilného zombíka sřílí půl minuty čtyři týpci a zombík se jen vesele třepe a sejme dva z nich,protože nikoho nenapadne střílet jinam než do hrudníku=to je nuda.......Spousta hloupé akce,prázdné pokusy o moralizování,nesmyslné chování postav,nechtěně směšná drsnost=Velmi jednoduchá zábava,dobrá asi jen těsně po osihodinovce někde v továrně u pásu ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)
  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)

Reklama

Reklama