Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Co to bunkrem leze, mručí? Stalkozombík láskou kňučí... Já být zombík rozumná, až tě čapnu, budeš má! Zamručíme, zašustíme, k oltáři se vypravíme." Aneb pravá láska kvete v každém postapo věku, kvete i v kvalitně kvetoucím těle. Mravní poselství filmu a poučení z krizového vývoje? Stalking je fajn. Dává životu smysl, dokonce i po apokalypse. Je jako hebké hřejivé koťátko, stočené do klubíčka kolem černého stalkerova srdce. Na jeho čmuchací lásku je každej virus krátkej. I já jsem si to užíval, všechno to slídění, plazení vzduchotechnikou a mlsné slinění s pokleslou žrací čelistí. Maxovi a jeho vyvolené Zoe jsem držel palce. U oltáře by jim to spolu moc slušelo. Závěrem zdravím nespokojené diváky: Hej, vy hejtovači fajn filmu, aby vám nadržený zombík olízal ksicht! :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No ne že by film přišel s něčím novým, ale z mého pohledu se jedná o celkem svižnou zombie akčňárnu se solidními maskami a slušným gore. Navíc mě tu bavil motiv zamilovaného zombíka a i když nepodala žádný oslňující výkon, byla mi sympatická i hlavní herečka. Nic, na co by si člověk za pár hodin vzpomněl, ale vzhledem k nulovému očekávání je to celkem příjemné překvápko. 60% ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Zombíci? "No zkusím to", řekla jsem si. A, nebavilo mě to, ale přesně to jsem očekávala. Velký plus za masky a za gore, to nemělo chybu. Ale scénář moc promyšlený teda nebyl. Klasický zombie film, ve kterém nechyběla akce. Divný týpek se zamiluje, stane se z něj zombík (který byl teda, mimochodem, dost nechutný), a stále je zamilovaný, holka do které je zamilovaný chce najít lék na zombieismus (jestli je to slovo), a přesně k tomu využívá jeho, toť vše. Po druhé bych si to určitě nepustila. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Toto je prípad, kedy remake nedosahuje kvalít originálu, teda Romerovho Day of the Dead z roku 1985, nieto aby ho nebodaj v nejakom smere predčil a jeho vznik je z tohto pohľadu bezpredmetný. Na druhej strane je ale Day of the Dead: Bloodline obstojný akčný zombie horor, štýlovo pripomínajúci filmy Re-Kill či Pandemic z posledných rokov, tentokrát ale našťastie bez found footage poňatia. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remake, ktory si z originalu zobral hlavnu premisu, ale v jednotlivostiach si ide svojou vlastnou cestou, co vidim ako plus. Dalsim kladom je kvalitna technicka stranka a stavnate gore sceny. Z hereckeho obsadenia ma zaujala nadherna Lorina Kamburova. Bohuzial tu nehra hlavnu ulohu a jej postava je rychlo odpratana z cesty. Hlavnu ulohu hra ina pipina. Tiez nie je skareda, ale jej herecky prejav je rovnako ochotnicko amatersky ako u ostatnych hercov. V originale ma postavy srali svojimi charaktermi, ale boli skvele napisane, zahrane a bolo fascinujuce sledovat ako dopadnu. V remaku som ziadnej postave neveril ich predpisane charaktery a po polhodine mi bolo uplne jedno kto prezije. Nestratil sa len Johnathon Schaech ako zamilovany zombie. Skoda, ze nedoslo na sex s hlavnou pipinou. Aspon niecim originalnym by tento film do zanru prispel. Niekoho mozno aspon potesi v zanri netypicky happyend. Mna celkom sklamal. Totalne vyhladenie by mi sedelo viac. Takze nenarocny fanda zanru snad bude celkom spokojny, ale ja som sa po polhodine zacal strasne nudit. 4/10. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama