Reklama

Reklama

Pětice svérázných expertů vedená Martinem Bishopem si vydělává vyhledáváním chyb v bezpečnostních systémech, které pak za tučnou odměnu pomáhají postiženým firmám odstranit. Slušně rozjetý podnik se však ocitne v úzkých, když je skupina nucena přijmout nelegální zakázku Úřadu pro národní bezpečnost. Bishop nemá na výběr a práci musí vzít, protože agenti úřadu ho mají v hrsti díky počítačovému podvodu, který před lety spáchal. Donutí ho uloupit černou skříňku geniálnímu matematikovi Janekovi. Vzápětí však vyjde najevo, že skřínka je dekodérem umožňujícím proniknout do každého, i sebelépe chráněného systému a ve skutečnosti si její krádež objednala mafie. Hned po odcizení skříňky ale zjišťují, že vědec, jehož zásluhou tento vynález vznikl, zemřel. Martin Bishop a jeho kolegové si uvědomují, že jim hrozí velké nebezpečí a musí vynaložit veškeré síly, aby se jim podařilo uniknout smrti. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Naozaj velka skoda toho Rivera Phoenixa, chcel by som vidiet kam by to dotiahol, nepochybujem ze mal potencial patrit medzi najtalentovanejsich hercov sucastneho Hollywoodu. Co sa tyka deja chybala mu trocha gradacia a ako niekto spravne podotkol film pripomina Oceans Eleven 90tych rokov, je menej pompezny, ma horsi scenar a uvolnenejsiu atmosferu. Priemerny komedialny thriller, ktoremu chyba vyraznejsi zaporak, ktory by bol akymsi protipolom proti uz standarne kvalitnemu Redfordovi. Komedialnych prvkov tam zas tak vela nebolo, ale scena s dvermi ma pobavila : Yeah. Ehm. Right. OK. I'll give it a shot. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá krimi-komedie s výborným hereckým obsazením (vládne samozřejmě Bob). V první polovině sice místy ztrácí dech (mírné přestříhání by určitě neuškodilo), ale ve druhé se to vše rozjede naplno. Pak už se jedná o vtipnou a inteligentní podívanou s množstvím napínavých scén. A to přece každý občas potřebuje :) 80% ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

....na Slovensku to išlo vcelku úplne nenápadne v TV (neviem či to bolo uvádzané i v kinách)- bez väčšej pozornosti to "zašumelo" a...... pritom je to vynikajúci film.Doporučujem i tým,ktorí až tak R.Redforda nemusia - kde sa radím i ja.... moja zaujímavosť: Natáčanie filmu prebiehalo v Los Angeles v Universal Studios Courthouse Square. (dyfur) ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Skvělá kombinace humoru a napětí. Robert Redford jako majitel firmy na testování bezpečnostních systémů je zatahnut společně se svými společníky do tajné loupeže a proto musí vzít spravedlnost do svých rukou. Redfordovi zdatně sekundují Sidney Poitier, David Strathairn, Dan Aykroyd či Ben Kingsley. Příjemný snímek na zimní večery.... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Napínavý, správně načasovaný a humorem odlehčený thriler s ústřední postavou Roberta Redforda. Celý film je klasickým špionážním filmem s hledáním supertajné schránky, která dokáže luštit všechny kódy. Naštestí je díky Redfordovi čas i na humor a hlavně poslední scénu s Jamesem Earl Jonesem považuji za geniální. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Matka (Dan Aykroyd) nosí ve filmu tričko z nápisem "Aleka's Attic", což je skupina Rivera Phoenixe. (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Los Angeles v Universal Studios Courthouse Square. (dyfur)

Související novinky

Zemřel herec Sidney Poitier

Zemřel herec Sidney Poitier

07.01.2022

Dnes přišla smutná zpráva z bahamských ostrovů. Ve věku 94 let zemřel nejstarší herecký držitel Oscara za hlavní roli, floridský rodák Sidney Poitier. Médiím zprávu sdělil přímo bahamský předseda… (více)

Reklama

Reklama