Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, kvality předchozích dvou dílů to nedosahuje, ale i tak jsem se příjemně bavil. Justin Whalin jako Andy je více než solidní a Brad Dourif si Chuckyho evidentně užívá. Finále sice není tak uspokojivé jako geniální závěr druhého dílu, ale i třetí díl stojí za zhlédnutí. Sice už asi nadhodnocuji, nicméně Chucky je zkrátka skvělým oživením jinak stereotypního mariňáckého prostředí. Trilogie je završena. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Reklama

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrací za už povyrostlým Andym na vojenskou školu, kde si vyhlídne mladší krev a Andy jako jediný, který ví co Chuck dokáže, tomu chce zabránit. Trojka má překvapivě nízké hodnocení, i když jde opět o solidní pokračování, které nutí diváka koukat namísto toho, aby zíval nebo ještě hůř - usínal. Třeba mladší generace již tento kousek neocení, ale já, patřící k výrostkům klubající se na svět v začátcích devadesátých let, se ještě budu klanět a děkovat za dětství plné strachu a dívání se do černých koutů, zda tam náhodou jedna panenka s kuchyňským nožem nečíhá. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Natočit trojku za pouhý rok a děj posunout o celých osm let, to nebylo chytré. Navíc herecký strop Justina Whalina skutečně byl Jimmy Olsen v Supermanovi, všechno okolo byla jenom snaha. Nadto už dvojka Dětské hry postrádala jakoukoli vnitřní logiku, taky se objevily dva snesitelné nápady a všechno ostatní byl jen konstantní balast. Chucky je sice ideální sabotér a jeho výměna slepých za ostré byla ok, finále v lunaparku bylo příznačné, ale co dál? Andy jako teenager? Andy jako problémový hrdina bez bázně a hany? A Chucky neschopný čarovat voodoo v klídku? Ale no tak. Nebýt Nevěsty, byla by tahle série měla skutečně špatný konec. V ideálním světě by totiž dvojka byla mnohem lepší a na konci trojky by se Andy skutečně stal Chuckym a následoval by masakr v blázinci, kde celou tu dobu přechovávali jeho matku. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)

Reklama

Reklama