Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak byla jednička skvělá, dvojka moc dobrá, tak trojka mi až vhání slzy do očí jak je špatná. Začátek je na hlavu už totálně, celkově děj je jen nudně recyklovaná dvojka se zaměřením se na někoho jiného. Kdyby to aspoň bylo zajímavě zpracované, ale Jack Bender se s tím nepáral a pojal to skoro až jako Beverly Hills 90210. Absence Alexe Vincenta v roli Andyho je dost bolestná, jelikož ač se Justin Whalin snaží, tak Alexova výkonu ani zpoloviny nedosáhl a nelze to ani schovat za to, že to byl jeho první film v hlavní roli. Smutné také je, že Chuckieho charisma skoro vyhořelo a i když byly jeho pohyby prý zdokonaleny počítačem, tak to není vůbec vidět. Ty dvě hvězdičky má film ode mě jen za snahu o pokračování a za mou slabost k Chuckiemu v předchozích dílech. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o vraždící panence na předchozí filmové díly časově navazuje už hodně vzdáleně, ale i tak se stále drží Andyho, který už pomalu dospívá a ocitne se ve vojenské škole. Bohužel to už ztrácí na impozantnosti celkové atmosféry předešlých snímků, což je dáno hlavně scénářem, ale režisér John Lafia jakoby se to alespoň závěrečným soubojem snažil vynahradit. Celý děj je spíše o přísném vojenském režimu na škole, kam doputuje i Chucky se svou neustálou touhou po tělu. Takže co z toho vzniklo? Nic moc. Andy opět s Chuckym bojuje, nikdo mu samozřejmě nevěří, postupně se s Chuckym kdekdo ocitne tváří v tvář a vše tak nějak doplyne do zmíněného souboje Andy vs. Chucky. Napětí takřka žádné, drama vlivem již známých etud už vůbec ne. A gore? Tak o tom se raději ani zmiňovat. Jako obyčejná televizní vyprávěnka by snímek mohl obstát, ale v rámci filmové série docela rychlý sešup dolů. Zkrátka a dobře, chtělo to více nějaké té originality, neb jak je tímto vidět, pouhá změna prostředí a výrazné přidání věku Andyho je prostě setsakramentsky málo. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dej sa posunul o niekoľko rokov ďalej a presunul sa do vojenskej školy. Úvod je fasa: Chucky zavraždí "hračkára" s pomocou hračiek, bohužiaľ akonáhle sa príbeh presunie na vojenskú školu, všetko ide do sračiek. Herci sú otrasní, výprava strašná a klišé nevyzerá zábavne ako v dvojke, ale nudne a úboho. Chuckyho OPAŤ opravili, aby mohli OPAŤ dokázať, že on nevraždil, ale on OPAŤ zabil tých, čo to spravili a OPAŤ sa vybral za Andym. A koniec - ďalšie OPAŤ. Tri body z desiatich akurát za skvelého Chuckyho a jeho technické prevedenie a za úvodnú vražednú scénu. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Stopercentná sebaparodia. S hororom má spoločné iba krv a scenár je tak plochý a nudný že jediný dôvod prečo film vznikol je dojenie značky. Prostredie vojenskej akadémie môže znieť fajn, ale natočené to je katastrofálne. Treťotriedny brak v ktorom pošahaná bábika zabíja a nikto sa jej nevie ani náznakom ubrániť. Minulé časti boli vyslovene destké horory, no toto už nevystraší ani najmladších. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|62%| Pořád obstojná záležitost, ale už to trochu ztrácí to pravé kouzlo. Hororová atmosféra z jedničky je pryč, velká zábava z dvojky asi tak z poloviny taktéž. Když je na scéně Chuck, tak je to ještě celkem výborné. Ale zbytek aspektů snímku jsou pryč. Herecké obsazení mě tentokrát moc nebavilo a děj už vůbec ne. Přesto bych to do pekel neposílal. Ale je to tak na to jedno shlédnutí. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)

Reklama

Reklama