Reklama

Reklama

V tom domě straší!

  • USA Monster House (více)
Trailer

Některé domy jsou strašidelné. V některých nejen straší, ale jsou také pořádně hladové. Jeden takový má přímo přes ulici chlapec Walter. Když se tam vydá pro míč, tak se majitel domu Nebbercracker rozčílí a pak se zhroutí, takže ho sanitka odveze do nemocnice a dům zůstane prázdný. To je jedinečná příležitost vydat se na průzkum. Je jim jasné, že to nebude legrace, když vidí, jak dům pohltí rockera Kostru. I je nakonec děsivý živý dům spolkne a Walter s Buřtem a Jenny se rozhodnou s ním bojovat. Počkají, až usne, a najdou tu nejen fotky sousedovy obří manželky Constance, o níž se povídá, že ji muž zabil a snědl, ale také sklep plný rozbitých hraček a kostru pohřbenou v betonu. Nedlouho poté se vrátí pan Nebbercracker a svěří se dětem se svým děsivým tajemstvím. Pak se rozhodne s jejich pomocí vyhodit dům do vzduchu. Ten se však nehodlá vzdát bez boje, a tak se v ulici brzy rozpoutá ta nejpodivnější bitva, jakou kdy svět zažil. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Byl jsem dost překvapen. Po dlouhé době dosti originální animák, který se nesnaží být v každé druhé vteřině vtipný a dětinský. Vtipné hlášky a scény zde většinou vycházejí a musím uznat, že to mělo i docela dobrou atmosféru. A to jsem nečekal, že to řeknu u filmu s chodícím barákem. Tento film působí v dnešní vlně animáků svěžím dojmem a velice ho doporučuji ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný animák, který mě rozhodně velmi zaujal. Na začátku musím konstatovat, že jsem ještě nikdy neviděl animovaný komediální horor. Být tohle hraný film, tak se na to nepodívám, protože horory záměrně nevyhledávám, nerad se u televize bojím, asi je to tím, že mám poněkud křehčí psychiku, nebo na mě zanechalo stopy sledování hororů v dětském věku s mým starším bratrancem proti mé vůli. Ale o to tady teď nejde. V animované podobě se to jeví jako neškodný horor, u kterého vím dopředu, že se nebudu bát, už jen díky tomu, že je to kreslené. A musím říci, že po dějové stránce je to dobře vyvedený film, který má velmi zajímavý příběh s překvapivým rozuzlením. A i ti tři malí parchantíci byli docela roztomilí, to se musí uznat. A samozřejmě i další vedlejší postavy (obzvláště policajti nebo také Elizabeth se svým klukem, který se jmenuje Kostra) byly velice zajímavé a docela vtipné. Tenhle animák prostě potěší a dokáže zaujmout, a o to tu jde. Já sám za sebe musím konstatovat, že jsem dopředu pointu filmu neodhadl a že jsem nedokázal dopředu uhádnout, jak to všechno skončí. A pak musím pochválit i animaci, která se mi docela líbila. Prostě se jedná o příjemnou a pohodovou nadprůměrnou záležitost, která mě dokázala dost zaujmout. Takže jinými slovy se jedná o příjemné překvapení. Je to z mé strany za čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Chceš bejt sežrána za živa? Néé! Tak nešlapej po mém trávníku! ..... Krásný strašidelný dům, hrůzostrašný pan Nebbercracker. Vtip a hrůza v jednom balení. Animace? Ale ano, ale o to tady ani tak nejde. Alespoň mým dětem je to úplně ,,putna". A podle jejich reakce si dovoluji tvrdit - dětský ,,Evil Dead" (vzpomínáte?). Čím mladší, tím vyděšenější! ()

zablaga 

všechny recenze uživatele

Bola som príjemne prekvapená, keď som to videla, pretože som čakala niečo o dosť lacnejšie a hlúpejšie. Veríte, že to navodí aj trocha strach? Pre mňa celkom neuveriteľná vec sa podarila tejto kreslenej rozprávke, ktorej originalita nechýba:-) Preto, že dokázala čo iné nie a že je taká svojská ma u mňa 4* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze tvurci vic nepritlacili na pilu, sice to je hororovej animak, ale jelikoz tu jsou za hlavni postavy maly deti, kolikrat to zbytecne sklouzava k saskarnam a rozmelnuje jinak docela prijemne napinavou atmosferu. Jinak dej je teda hodne jednoduchej, animace taky neni zadna spicka, ale je to proste prijemne odlisnej animak, takze to ty 4 hvezdicky, i kdyz s odrenejma usima da. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (12)

  • Zároveň s filmem se do amerických kin dostal další snímek s Jasonem Lee. V Clerks 2 (r. Kevin Smith) už herce bylo na plátně vidět. (imro)
  • Aby mohl být film přístupný také nižším věkovým skupinám, všechny postavy, které dům sní, se objeví živé v závěrečných titulcích. (imro)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama